Güzellik Editörümüz Deneyimledi: Braun ile Tüylere Kalıcı Veda

Kişisel bakım sektörünün ünlü Alman markası Braun, geniş ürün yelpazesine tüylerden kalıcı olarak kurtulmayı sağlayan yeni bir alternatif daha ekledi. Silk – Expert Pro 5 epilasyon aleti, ürünün bir önceki modeline göre yüzde 30 daha fazla flaş atımı ve en düşük enerji düzeyinde dahi iki kat daha hızlı bir uygulama sunuyor. Farklı cilt tipleri için güvenli bir tasarıma ve 10 farklı yoğunluk seviyesine sahip ürün tüm vücuda 22 yıllık kullanım ömrü ile eşdeğer bir etki veriyor.

 

Akıllı SensoAdapt teknolojisi ise geliştirilen Braun Silk – Expert Pro 5, en güvenli, etkili, kalıcı sonuçlara sahip, gözle görülür tüy alma işlemi için cilt ve vücut rengine göre otomatik olarak uyum sağlıyor. Cilt tonu sensörleri saniyede 80 kere olmak üzere cilt rengini aralıksız olarak tarıyor, etkin ve güvenli bir denge oluşturmak için ışık yoğunluğunu otomatik olarak uyarlıyor.

Ürünün belki de en cezbedici özelliği hassas başlığı sayesinde dudak üstü veya bikini hattı gibi küçük veya zorlu bölgeler dahil olmak üzere vücudun herhangi bir bölgesinde hassasiyetle bakım yapmayı kolaylaştırması. Ekstra nazik ayarları, yeni başlayanlar ve hassas bölgeler için enerji düzeyini azaltıyor. Kayma modu, vücuttaki geniş alanlarda pratik ve hızlı bir uygulama için daha fazla yanıp sönmeyi tetiklerken, damga modu küçük ve hassas alanlarda daha narin bir bakım sunuyor. Cihazın en önemli özelliklerinden biri ise salon randevularına kıyasla dilediğiniz zaman hızlı bir epilasyon kolaylığı sunuyor olması ve önemli anlar için daha fazla zaman kalmasını sağlaması.
 

İlgili Makaleler