Güzellik Editörümüz FOREO LUNA 3 ile Üç Haftalık Cilt Bakım Deneyimini Anlatıyor

Spor salonuna gitmeden, arkadaşlarınızla buluşmadan veya yalnızca evde dinlendirici bir gece geçiriyor olsanız da, berrak bir cilde sahip olmak kendinizi beklenmedik bir şekilde çok mutlu hissettiriyor, öyle değil mi? Ne olursa olsun herkes kendisiyle ilgili her zaman böylesine güzel hissetmeyi hak ediyor. İşte FOREO’nun en yeni ürünü LUNA 3 bence bu noktada devreye giriyor. Teknolojiye ve cilt bakımına merakınız varsa,size son üç haftadır deneyimleme fırsatı bulduğum LUNA 3’ten ve bakım rutinimden bahsetmek istiyorum.

Dilerseniz bu üç haftalık uygulamalı bakım rutinimi videomu aşağıdan izleyebilirsiniz!  

 

Özellikle kış aylarında ve yoğun iş temposunda günlük cilt bakım rutinini kısa sürede sonuçlandırmak ancak aynı zamanda derinlemesine temizlik sağlamak ve parlak bir görünüm elde etmek benim için en önemli unsurlar arasında yer alıyor. Bunun hem hayatımızı kolaylaştırdığına hem de mutlu ettiğine inanıyorum. Güzelce temizlenmiş ve canlanmış bir cildin üzerine uygulanan nemlendirici veya serumlar da çok daha fazla etkili oluyor.

Birinci Hafta 
Cildimin yapısı normal olduğu için ben bu deneyimleme sürecinde LUNA 3’ün pembe renkli olanını tercih ettim. İşte bu süreçte cihazın sunduğu özel masaj bakımlarının yanı sıra, temizleme aşamasında kullandığım ürünleri de sizinle paylaşmak istedim. LUNA 3’ün telefonunuza indirdiğiniz uygulamadan temizleme ve yüz masajı ile verdiği talimatlar, cilt bakımı ve teknolojinin en iyisini bir araya getiriyor.

Cihazın silikon antibakteriyel kıllar ise cildinizi derinlemesine temizlemeye, cilt bakımınızın bir sonraki aşamasında kullanacağınız ürünlerin nüfuz etmesine ve çok daha etkili olmasına yardımcı oluyor. Ben cilt temizliğime makyajımı çıkararak başladım. Ardından kendime uygun olan titreşim seviyesini seçtim ve dairesel hareketlerle bir dakika boyunca Dr Murad Cleanser uyguladım. Bu sırada uygulama, sizi gerçek zamanlı olarak yönlendiriyor ve ürünü, doğru kullanmanızı sağlıyor. Normal cildim zarar görmeden, nazik bir şekilde temizlendi. Temizleme adımı bittiğinde ise yüzüme Sephora Collection matlaştırıcı gündüz kremini uyguladım, pürüzsüz ve yumuşacık bir bitiş elde ettim.  
FOREO LUNA 3’ün arka yüzü ise rahatlatıcı bir bakım seçeneği sunuyor. Cihazda dört ayrı bölge için tasarlanan sıkılaştırıcı masaj terapileri yer alıyor. Ben cildime masaj yapmayı bilmiyorum diye düşünmenize gerek yok çünkü hangi bölgeyi seçerseniz seçin, Foreo For You uygulamasında masajla ilgili her şey en ince ayrıntısına kadar anlatılıyor. Böylece doğru yönergeleri takip ederek etkili ve profesyonel bir bakım yapmış oluyorsunuz.

İkinci Hafta 
Göz, çene ve dudak çevresine masaj yaparken, Gülsha Rose Elixir serum, kontür ve boyun bölgelerine masaj yaparken ise Origins Clear Improvement nemlendirici uyguladım. Kısa süreli, sıkılaştırıcı bu masajların rahatlatıcı bir etkiye sahip olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.

Üçüncü Hafta 
Üç haftanın sonunda cildimin çok daha temiz, canlı ve parlak bir görünüme kavuştuğunu bu yüzden de ürünü gün aşırı kullanmaya devam edeceğimi itiraf etmeliyim. Ürün fiyat olarak biraz pahalı olsa da uzun vadeli düşündüğünüzde fırçalarını değiştirmek zorunda olmadığınızı ve şarj ömrünü göz önünde bulundurursanız aslında hesaplı bir seçim olduğuna karar verebilirsiniz.

Böylece evinizin konforuna veda etmek zorunda kalmadan ışıltılı bir cilde sahip olabilirsiniz.
FOREO LUNA 3, şimdi Sephora Zorlu, İstinye Park, Nişantaşı, Demirören ve Capacity mağazalarında. Aynı zamanda LUNA 3’ü sephora.com.tr adresini ziyaret ederek hemen keşfedebilirsiniz.

Video hazırlanıyor ...

İlgili Makaleler