Hailee Steinfeld 2000’lerin Stil Trendini Geri Getirdi

Hatırlar mısınız ilkokulda havalar soğuk olduğunda annelerimiz önlüğün altına pantolon giydirirdi. Mırın kırın ederdik ama yine de giyerdik o pantolonları. 2000’li yıllarda annelerimizle evde köşe kapmaca oynayarak etek altına giydiğimiz pantolonlar moda dünyasına geri döndü! Şaşırdığınızı biliyoruz, detaylar için okumaya devam edin.

İlk olarak bakışlarımızı dün akşam gerçekleşen Disney+ serisinin galasına çeviriyoruz. Galaya katılan önemli isimlerden Hailee Steinfeld, Richard Quinn’in 2022 İlkbahar-Yaz sezonundan mini bir elbise tercih etti. 80’li yılların balo detaylarını kıskandıracak güzellikte yer alan çiçek baskıları, etek boyu gibi detayların yanı sıra görünümünü uzun beyaz eldivenlerle tamamlamış sayılır. Sayılır diyoruz çünkü asıl konu şu an başlıyor!

Eteğin altında tercih ettiği uzun siyah pantolon, kafalarımızı oldukça karıştırdı. Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen Paris Moda Haftası’nda Cardi B’nin tercih ettiği yeşil tek parça takıma benzeyen parça, sizce bu elbisenin altına gerekli miydi?

İlgili Makaleler