Haleia Sonbahar Kış 2022-23 Koleksiyonu

Tüm kuralları yıkmak için yola çıkan HALEIA, ‘’The Unbreakable’’ ismini verdiği koleksiyonuyla kendi marka mirasını yeniden yaratıyor. Çarpıcı kumaş ailelerinin, vahşi desenler ve asimetrik duruşlarla birleştiği bu özgün koleksiyonu 13 Şubat Pazar günü New York Moda Haftası kapsamında sundu.

The Unbreakable, içerisinde hem gündüz hem de gece için şık ve modern bir görünüm barındıran, ready-to-wear ve haute-couture olmak üzere iki moda disiplininin birlikte işlendiği çok yönlü bir koleksiyon.  Özenle seçilmiş dantel kumaşlar, ipek kadifeler, zırh görünümlü özel örgüler kıyafetlere üç boyutlu bir duruş kazandırırken beklenmedik kesimlerle hareketlenen kalıplar koleksiyon içerisinde oyuncu bir tavrın işaretçisi oluyor. 

HALEIA, Sonbahar Kış ’22-23 koleksiyonunda ‘Glam Elegance’ akımına göz kırpıyor. Tamamen güçlü tekstürler üzerine yoğunlaşan marka, koleksiyonun cesur ve yenilmez tavrını her noktada hissettirmeyi amaçlıyor. Asimetrik mini ve maksi elbiselere eşlik eden pantolon ceket takımlarıyla zamansız, mekansız bir HALEIA kadını sunan The Unbreakable, cazibesini multi renkli metalik birlikteliklerinden, işlemeli kumaşlardan alıyor. 

Beklenenin ötesinde, sınırların dışında HALEIA kadınları için bir manifesto olarak hazırlanan koleksiyon, geleceğine cesaretle yürüyen tüm kadınlara saygı duruşunda bulunuyor.

İlgili Makaleler