Halloween Partisi’ne Katılacak Çiftler için Kostüm Önerileri

Havalar serinlemeye başladı, bal kabağı sezonu açıldı sırada ne var? Elbette çılgın Halloween partileri! Bu sene bu eğlenceli partilerden birisine çift olarak katılacak okuyucularımız için sevdiğiniz popüler dizi ve film çiftlerinin kostümlerini öneriyoruz. Üstelik mağaza mağaza gezip çılgınca alışveriş yapmanıza da gerek kalmayacak, garanti veriyoruz.
Belki de gerekecek. Ama sadece birazcık.

Daenerys ve Jon Snow – Game of Thrones
Daenerys için
: Neredeyse beyaz diyebileceğimiz maşa uygulanmış uzun bir peruk ve açık renk zevkli bir kaban ile dakikalar içinde Ejdarhaların YENİ Annesi siz olabilirsiniz. Aksesuarlarınızla yeni unvanınızı desteklemeyi unutmayın.
John Snow için: Jon Snow televizyon tarihinde gördüğümüz en ikonik karakterlerden biri, siz de bunun avantajını Halloween Partisi’nde kullanabilirsiniz. En kalın, en kabarık ve en uzun kabanınızı giyin. Eğer kabanınızda kürk yoksa bunu pratik eklemelerle halledebilirsiniz. Saçlarınızı şekillendirerek ensenizde toplayın, dilerseniz işin içine bıyık da ekleyebilirsiniz.

Robin ve Steve – Stranger Things
Robin için: Scoops Ahoy üniformasının hafızalara kazındığını biliyoruz bu yüzden Robin’i taklit ederken kullanacağımız kıyafet bu olacak. O yüzden dilediğiniz bir beyaz mavi çizgili denizci temalı tişörtünüzü giyebilirsiniz. Altınıza mavinin tonuna yakın pileli mini bir etek ve varsa yine aynı mavi tonda bir yelek.
Steve için: Robin’de olan ikonik kıyafetin bir versiyonu da sizde olmalı fakat sizin işiniz daha kolay. Robin’inkiyle aynı mavide bir tişört ve pantolon, daha sonra saçlarınızı geriye doğru tarayıp şekillendirebilirsiniz.

Ed ve Madeline – Big Little Lies
Madeline için
: Bohem dantellere sahip bir elbise giyebilirsiniz ve elbette saçınıza sarı, beyaz çiçeklerden oluşan bir taç takmalısınız.
Ed için: Big Little Lies’da Ed ve Madeline’in en bilinen nikah sahnesini yeniden canlandırmak için ihtiyacınız olan tek şey bir takım elbise ve ona uygun ayakkabılar.

Beck ve Joe – From You
Beck için: Beck’in havalı kız aurası Joe’yi ilk dakikada etkilemişti, hatırlarsınız. Siz de buna pembe saten bomber ceket ile meydan okuyabilirsiniz. Dilerseniz içinize bralet, korse ya da siyah basic bir crop top giyebilirsiniz. Saçlarınıza maşa yapın fakat havalı bir görünüm için dalgalarınızı mümkün olduğu kadar açmayı unutmayın.
Joe için: Tüyler ürpertici bir stalker’sınız diye illa öyle gözükmeniz gerekmez. Joe’nin stilini hatırlayın, kimin aklına gelirdi öyle görünen bir çocuğun o kadar anormal olması? Basic bir görünüm edinin, tşirt, pantolon ve gömlek ile stilinizi oluşturabilirsiniz.

Missandei ve Grey Worm – Game of Thrones
Missandei için: Uzun siyah ceket, siyah pantolon ve siyah diz üstü çizme bu görünüm için ihtiyacınız olan üç anahtar parça.
Grey Worm için: Baştan ayağa gri parçalar taşımak da Gri Solucan’ı yeniden canlandırmak için ihtiyacınız olan tek şey. Eğer imajınızı biraz daha keskin kılmak isterseniz savaşçı ruhunuzu ortaya çıkaracak metal aksesuarlardan yardım alabilirsiniz.

Arya ve Gendry – Game of Thrones
Arya için: Game of Thrones’un en ikonik karakterlerinden olan Arya Stark’ı Halloween Parti’nizde yeniden canlandırmak için kahverengi deri ceket ve balıkçı yaka bir kazağa ihtiyacınız var. Saçlarınızı ise ne yapmanız gerektiğini siz zaten biliyorsunuz.
Gendry için: Bu kısımda biraz kirleniyoruz. Kürklü bir ceket ya da yelek giyin ve yüzünüzün kirliymiş gibi görünmesi için kız arkadaşınızın makyaj malzemelerinden yardım alın.

Agent H ve Agent M – Men in Black: International
Görev zamanı! Suç ortağınızla tehlikeye hazır mısınız? Klasik siyah ceket-pantolon takım elbisenin içine beyaz gömlek giyerek ajanlık kariyerinize hemen başlayabilirsiniz.

Mia ve Sebastian – La La Land
Mia için
: Adım attığınızda sizinle birlikte hareket eden sarı bir elbise işinizi görecektir, kalın ve kısa topuklu dans ayakkabılarınızı unutmayın. Ayrıca kırmızı peruğa da ihtiyacınız olacak.
Sebastian için: Siyah pantolon, beyaz gömlek ve bir kravat. Ah bir de Ryan Gosling’in yüzü… tabii bulabilirseniz!

Katniss ve Peeta – The Hunger Games
Katniss için
: Açlık Oyunları için son 3-2-1! Spor bir görünüm, yandan gevşekçe örülmüş saçlar, yeşil kargo pantolon ve bot!  
Peeta için: Basic bir tişört ve pantolon, ayağınıza da elbette bot.
 
 

İlgili Makaleler