Haribo X Puma Koleksiyonu Yeni İşbirliğiyle Satışta

Türkiye’nin bir numaralı yumuşak şeker markası HARIBO, geçtiğimiz aylarda dünyanın önde gelen spor giyim markalarından PUMA’yla eğlenceli bir iş birliğine imza attı. Bu iş birliği ile çocuksu mutluluğu sokak stilinin kalbine taşıyan HARIBO; spor ayakkabıdan tişörte, şorttan eşofman üstüne kadar spor giyime dair birçok parçaya Altın Ayıcıklarıyla hayat verdi. Koleksiyonun yeni ürünleri hem Puma.com hem de PUMA mağazaları aracılığıyla satışa sunuldu.

Eğlenceli alışveriş deneyimi PUMA Karaköy mağazasında

PUMA’nın klasikleşen tasarımlarıyla HARIBO dünyasını buluşturan koleksiyon, PUMA’nın İstanbul Karaköy’de açılan yeni mağazasının vitrinlerinde geçtiğimiz ay hayat buldu. Eğlenceli koleksiyona, özel vitrin dekorasyonuyla yer veren mağazayı ziyaret edenler, HARIBO’nun ve dev Altın Ayıcıkların ruhuna tanık olma şansını yakaladı. İş birliği kapsamında Karaköy mağazasında müşterilere HARIBO ürünleri ikram edilirken, içindeki çocuksu mutluluğu kaybetmeyenler için alışveriş çok daha keyifli hale geldi.


HARIBO’nun çocuksu mutluluk mottosundan ilham alınan koleksiyon

Onlarca farklı üründen oluşan koleksiyon içerisinde yer alan parçalar, HARIBO’dan ilham alınan renkleri ve ikonik tasarımları sokak şıklığı ile bir araya getiriyor. Sınırlı sayıda ve sürede vitrinlerde yer bulacak HARIBO X PUMA koleksiyonundaki ürünlere; İstinye Park, Karaköy, Antalya Terracity ve Maltepe Piazza mağazalarından ve Puma.com sitesi üzerinden ulaşılabiliyor. Üstelik koleksiyona özel alışverişlerde HARIBO severleri bir de sürpriz bekliyor. HARIBO; PUMA mağazalarındaki koleksiyon ürünlerinden yapılan bir alışverişe özel, hariboshop.com platformundan yüzde 25 indirim çeki tanımlıyor. 6 Eylül 2021 tarihinde başlayan kampanya, 8 Kasım 2021 tarihinde kadar devam ediyor.

İlgili Makaleler