Havuç Pantolon Kombinleri: Havuç Pantolonlarla Şıklığı Yakalamanın 24 Yolu

Havuç pantolonlar sağladığı konfor ve şıklıkla hem ofiste hem günlük hayatınızda hem de özel davetlerde elimizin gittiği ilk beş parçadan biri haline geldi. Bu kurtarıcı parçaları nasıl kombinleyeceğinizi bilemiyorsanız işte size birkaç stil tüyosu!

Havuç Pantolonlarla Sokak Stilinizi Yükseltin
Havuç pantolon dendiğinde aklınıza sadece sıkıcı opsiyonlar geliyorsa kaydırmaya devam edin, farklı kesimleri, bambaşka renkleri ve kendisine hayran bırakacak modelleriyle havuç pantolon dünyasını keşfedin.
 

Tüyolarımıza Kendall Jenner ile başlıyoruz! Model camel, yüksek bel havuç pantolonunu derin V dekolteli siyah bir body ile kombinlemiş. Hafta sonu arkadaşlarınızla yapacağınız bir buluşmada giyebileceğiniz bu kombin iddiasını sade ve cool görünümünde saklıyor. 

Gigi Hadid beyaz havuç pantolon ve karışık desenli  balon kol kazağı ile hafta sonu brunch’larına stil ilhamı veriyor!  
 

Mesela ilk buluşmaya giderken, şık görünmek istiyorsunuz fakat kombininiz fazla da resmi durmasın istiyorsanız yüksek bel havuç pantolonu, halter yaka bir crop top ile tamamlayabilirsiniz. Yüksek bel havuç pantolonlar, hem belinizin inceliğini vurgulayacak hem de bacak boyunuzu olduğundan daha uzun gösterecektir.

Listemizde bir ‘buluşma’ kombini daha var! Tercih ettiğiniz renk ve desende crop top ile yüksek bel nötr tonlu havuç pantolonunuzu kombinleyin. Görünümünüze jean ceket ve sneaker ile spor şık bir hava katın. 

 

Sokak stilinizde her tarzı deniyor ve iddiadan hoşlanıyorsanız deri parçaları kombinleme fikri size çok uzak gelmiyordur. Kırmızı deri gömleğinizin iddialı rengini bastırmadan yumuşatacak nude tonlu yine deri bir havuç pantolon sizin için harika bir kombin olabilir. Gömleğinizin yakalarını kaldırarak anında kombininize bambaşka bir hava katabilirsiniz fakat bu noktada iki kez düşünmek önemli, hiçbirimiz havalı olmak isterken avam görünmek istemeyiz.

Havuç pantolonunuzla eklektik bir stil yakalamak isterseniz yardım alabileceğiniz birçok parça var, örneği: Jean ceketler! Aklınıza hemen düz bir model gelmesin; işlemeli, omuz dekolteli, püsküllü, patchwork gibi birçok opsiyonu olan Jean ceketleri bir düşünün. Bunun dışında kombininizde altın vuruşu ayakkabı tercihinizle de yapabilirsiniz. Yeni sezonun en trend bot modelleri grafik ve hayvan deseni taşıyanlar ve disko ışıltısıyla gözlerinizi kamaştıranlar. Ayrıca old school modellere de bir şans vermenin zamanı!

Diyelim ki bir arkadaşınızın doğum günü partisine davetlisiniz, fakat bu arkadaşınızla aslında o kadar da samimi değilsiniz ama yine kibarlık edip partiye katılmanız gerekiyor. Özel olarak hazırlanma telaşına düşmeyeceksiniz fakat her zaman olduğu gibi dikkat çekici görünmek istiyorsunuz. Bu senaryoya göre ihtiyacınız olan kombin: Hafif yüksek omuzlu, V dekolteli hardal sarısı bir bluz ve altına pötikareli havuç pantolon. Buraya kadar sizi sıkıcı görünüyor olabilir fakat botlarınızla çarpıcı hale getireceğiniz kombin bir bütün olarak iddianızı ortaya koymanızı sağlayacak.

Hareketli kombinler tam size göreyse, bu görünümden ilham alabilirsiniz. Hem puantiyeli hem fırfır detaylı sonbaharın en güzel rengi bakırın, bej havuç pantolonla yarattığı uyuma bayılacaksınız.

O kadar renk benim hiç tarzım değil diyen kadınlardansanız size basic parçalarla oluşturulmuş, spor şık bir kombin önermemize izin verin; karşınızda hafta sonu brunchlarının en konforlu ve cool görünümü. Jean gömlek gibi neredeyse hepimizin yaz kış severek kullandığı bir parçayı, yüksek bel beyaz havuç pantolonla kombinleyin. Kulağa çok resmi gelebilir fakat paçalarını kıvırdığınız, dikkat çekici renkte bir sandalet ve çantayla kombinlediğinizde bu görünüm hiç de sıkıcı olmayacak! İşte, şehrin yeni it girl’ü artık sizsiniz.

Haydi hayal edin, sonbahar tatilinizi Roma’da geçiriyorsunuz. Ne demişler “When in Rome, do as the Romans do.” Şehirdeki tüm turistik mekanları gezeceğiniz için rahat bir ayakkabıya ihtiyacınız var; sneaker veya loafer giymeyi düşünebilirsiniz. Artık serinlemiş olan havalardan dolayı etek ve elbiseler bir seçenek dahi değil. Pantolon giymek istiyorsunuz, tam da bu noktada klasik Jean ihtimalini düşünmeyin bizce, havuç pantolonlar da en az jean’leriniz kadar konfor sağlayacak size. Dik yaka basic bir kazakla yakalayacağınız çabasız şıklığa en sevdiğiniz tote çantanızı da ekleyin. Güneş gözlüğü ve üşüme ihtimalinize karşı şal da olmazsa olmaz aksesuarlarınız olsun. Biz bu turist kombinini çok sevdik, hemen uçak biletimizi alıyoruz!

Bunlar benim için çok uğraşılmış görünümler ben daha çok ‘giy çık’ kızıyım derseniz, sizin için harika bir kombinimiz var. Çabasız şıklığı desenli havuç pantolonlarla da yakalayabilirsiniz. Hele bir de, kontrast yaratacak renklere sahip sweatshirtlerle tamamladığınızda hem konforunuzdan hem de tarzınızdan ödün vermemiş olacaksınız.

Rotamız şimdi de Paris mi? Hiç merak etmeyin, bizim oldukça Parizyen bir havuç pantolon kombinimizde de var. Balon kollu, puantiyeli ipek saten bir bluz hayal edin, altına da yüksek bel harika bir kesimi olan kemer detaylı havuç pantolon. İster siyah, ister beyaz tercih edin. Fakat neyi seçerseniz seçin, aksesuarlardan vazgeçmeyin. İnci ruhunu asla kaybetmeyen her sezonun trendi, inci küpe ya da isterseniz kolye ile görünümünüze ruh katın.

Yaşasın pastel tonlar! Her zaman severek kullandığımız pastel tonlarını sokak stilinizde havuç pantolon ile patlatın. Bol bir örme kazakla kombinleyeceğiniz, deri pantolonuzu küçük çanta ve sivri burun botlarla tamamlayabilirsiniz.

Peki ya Ofis Stili?
Şimdi de havuç pantolonları ofis stilinize nasıl uyarlayacağınıza dair minik tüyolar verelim.

Toplantı stilinize yepyeni bir boyu kazandırmak için Kendall Jenner’dan ilham alın beyazı kullanın. Eğer dilerseniz metalik ayakkabı ve çanta ile görünümünüzü daha sofistike hale getirebilirsiniz. 
 

Kumaş, yüksek bel beyaz havuç pantolonunuzu lacivert bir gömlekle kombinleyerek sade, resmi ve temiz bir görünüm yakalayın. Klasik stiletto’lardan tamamen şeffat olan modellere geçiş yapmak isterseniz sizi durduramayız fakat aklınızda olması gereken bir nokta var: Tamamen şeffaf stiletto’larda buharlaşma problemiyle karşılaşacabilirsiniz, bu yüzden bir kısmı şeffaf olan modelleri tercih etmenizi öneriyoruz.

Klasik ve şık bir ofis görünümünü nasıl kişiselleştirirsiniz? İşte bir öneri: Neonları oyuna dahil edin ve hayır neon aksesuarlardan bahsetmiyoruz. Sivri burun, düz taban ayakkabı en risksiz tamamlayıcı parça olabilir.

Mavinin 50 tonunu ofis stilinizde yaşatmaya ne dersiniz? Bisiklet yaka kırçıllı bir kazağı, yüksek bel, lacivert, deri havuç pantolonunuzla kombinleyin. Bebek mavisi ya da nude bir stiletto ile son dokunuşu yapın. Bizce üstteki kombinin şeffaf kemer ve stiletto bütünlüğü de oldukça cool.

Basic ofis kombinlerin modern yorumlarını yaratmak isterseniz, siyah havuç pantolon ve beyaz, bebe yaka, dirsek kol bluz elinizin gitmesi gereken garanti parçalardan.

Daha sofistike ve cool bir ofis görünümü için deri havuç pantolonların gücünü kullanın. Siyah ve lacivert kombinlemez diyenlere de hiç kulak asmayın! Görünümünüzü soğuk tonlarda çanta ve ayakkabı işe tamamlayın.

Siyah deri havuç pantolonla daha çarpıcı bir ofis stili için, bu kombindeki paça detaylarından ilham alabilirsiniz. Soğuk kış günleri için oldukça uygun olan bu görünümdeki bisiklet yaka örme kazak, kombinin ruhunu, iddiasını kaybettirmeden yumuşatmış.

Hafta sonu mesaisine hepimiz pijamalarımızla gitmek istesek de, özellikle cumartesi akşamı gerçekleşecek potansiyel etkinliklere olabilecek en cool halimizle katılmayı tercih ediyoruz. Böyle durumlarda havuç pantolonlar oldukça konforlu seçenekler haline geliyor. Uyumlu tonlarda bir hırkayla tamamladığınız kombininizde sneaker veya loafer kullanmayı unutmayın!

Müşteri ziyaretine mi gitmeniz gerekiyor? Olabilecek en şık ve eğlenceli halinizle gidin. Yakasında dantel aplike detayları olan sıfır kol bir bluz, kahverenginin en yumuşak tonunda yüksek bel bir havuç pantolon ve elbette eğlenceli karakterinizi yansıtan bir portföy!

Ofis stili ilhamınızı Victoria Beckham’dan almak isterseniz sizin renginiz kesinlikle zeytin yeşili! Eş tonlarda gömlek ve havuç pantolon takımları, şıklığınıza şıklık katacak. Gömleğinizin yakasındaki düğmeleri  de tamamen kapattığınızda, cool görünümünüze yepyeni bir soluk kazandıracaksınız.

Gömleği ve pantolonu eş tonlu giymek istemiyorum fakat yine de görünümümde bir bütünlük olsun diyenlerdenseniz, havuç pantolonlu oversize ceketli takımlara ne dersiniz? Ceketin altına ister gömlek, ister bluz, ister tişört giyin; görünümünüzü kendi tarzınıza göre kişiselleştirebilirsiniz.

 

 

İlgili Makaleler