Hayal Ettiğiniz Tatilden Daha Fazlası: Maxx Royal Belek Golf Resort

Alıştığınız Maxx Royal şıklığına, her sene yeni hizmetler ve konseptler ekleyerek ilerleyen resort, bu sezon da her anı unutulmaz tatillerin tek adresi! Minik misafirlerin eğlence alanlarından, villalara ve restoranlara kadar yenilenen alanlarının yanı sıra yepyeni konseptleri ile tatil anılarınızı tazelemeye hazır mısınız?  Misafirlerin konfor ve mutluluğunu üst düzeyde tutmayı kendisine misyon edinen Maxx Royal dünyası, kurulduğu yıldan bugüne lüks anlayışını hep bir adım öteye taşıyor. Size sadece huzurlu ve eğlenceli tatilinizin tadını çıkarmak kalıyor. 

Baştan Sona Yenilenen Villalar 
Maxx Royal Belek Resort’un özel tasarımıyla göz kamaştıran villalarında konakladığınız süre boyunca kendinizi ayrıcalıklı ve özel hissedeceksiniz.

Göz kamaştıran masmavi deniz ve yemyeşil doğa manzarasıyla Albatros Villaları’nın tamamen değişen dekorasyonu zarif ayrıntılarıyla sizi büyüleyecek. Tüm detayları incelikle düşünülmüş kusursuz bir tatilin tadını çıkarın!

Duyularınıza Hitap Eden Benzersiz Bir Tatil 
Her biri birbirinden şık ve konforlu sekiz a la carte restoranı, ana restoranı, iki çocuk restoranı, 16 adet barı, pastanesi, çikolata dükkanı ve iki gurme snack köşesiyle damak hafızalarına işleyecek lezzetlerle Maxx Royal Belek Resort’ta tanışın. 
Azure 24’te dünya mutfağının leziz tatlarını bir araya getirirken, Azure Italia’da İtalyan mutfağının en özel tatlarını servis ediyor. Açık büfe kavramını yeniden yorumlayan The Azure ve deniz mahsullerinin sunulduğu Azure Fish’in yanı sıra Türk ve Anadolu mutfağının geleneksel lezzetlerinin sunulduğu Azure Turk Restaurant da kusursuz bir damak şöleni için misafirlerini bekliyor.

Size Özel Hizmetler
Maxx Royal Belek Resort misyonu gereği her misafirine kendisini nasıl özel hissettireceğini çok iyi biliyor. Bu anlayışı zirveye taşıyan Maxx Assistant, restoran rezervasyonlarınızdan yastık seçimlerinize, spor takviminizi oluşturmaktan her türlü özel servis ihtiyacınıza kadar tüm taleplerinizi hızla karşılıyor. Size de yalnızca bu hep hatırlayacağınız tatilin tadını çıkarmak kalıyor. 

Maxx Royal Golf Club’da Golf Zamanı 
Tesisin sağladığı birçok spor imkanın yanı sıra dokuzu özel aydınlatmaya sahip 18 delikli golf sahası da günün her saati için benzersiz bir spor deneyimi sunuyor. Dünyanın dört bir yanından ünlü golfçüleri ağırlayan saha, her yıl düzenlenen önemli organizasyonlarıyla golf dünyası tarafından büyük ilgi topluyor. Dileyen misafirler Tiger Woods, Martin Kaymer ve Colin Montgomerie gibi ünlü isimleri buluşturan organizasyonlara ev sahipliği yapan sahanın alanındaki birbirinden güzel villalarda da konaklayabiliyor.

Eğlence: Daima Doruklarda! 
Yaz boyunca ödüllü dansçıların, başarılı akrobatların ve sporcuların keyifli gösterilerini izleyebilirsiniz. Misafirlerini tatillerinin her anında eğlendirmeyi ve şaşırtmayı hedefleyen tesis, animatörlük üzerine kurulu eğlence anlayışını yepyeni bir konsepte bırakıyor. 
Maxx Royal Belek Resort’un sunduğu eğlence elbette sadece bunlarla da sınırlı değil: Beyaz atlarla dekore edilmiş iç tasarımı ile yaratıcı bir konsepte sahip Royal Horse Lounge, canlı müzik ve benzersiz şovlarla tatilinize eğlence katıyor. Maxx Royal Belek’te kendinizi müziğin ve eğlencenin ritmine bırakın, lüks, konfor, mutluluk ve heyecanı bir arada yaşayın.

İlgili Makaleler