Hayata renk katan makyaj ürünleriyle Maybelline New York hep yanında!

Makyaj trendlerini podyumlardan sokaklara taşıyan Maybelline New York, pandeminin etkisiyle ara verdiğimiz alışkanlıklarımıza geri dönüşümüzü taçlandırdı. Marka, pandemiyle beraber durdurduğumuz hayatlarımızı yeniden canlandırmak ve hayatı renklendirmek için Press Play aktivasyonu ile herkesi ‘PLAY’ tuşuna basmaya çağırıyor.
 
Makyajın pozitif etkisine değinen Maybelline New York Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu; “Hayata kaldığımız yerden devam etmeye hazırlandığımız bugünlerde eğlenceli ve renkli makyaj uygulamaları yeniden trend olmaya başladı. Makyajın birçok kişi üzerinde kesinlikle pozitif bir etkisi var. Eski alışkanlıklara dönüş, enerji dolu ve iyi hissettiriyor.” dedi.
 
Makyajla etkileyici görünmenin ve dolayısıyla pozitif etki yaratmanın yolunun, doğru ürünleri kullanmaktan, doğru uygulamaları yapmaktan geçtiğini belirten Kavasoğlu, makyaj tüyolarını paylaştı:
 
Süper kalıcı Super Stay Active Wear Fondöten

“Makyajın en önemli aşamalarından biri elbette fondöten uygulaması… Kalıcılığın ekstra önem kazandığı bu dönemde hem cilde nefes aldıracak hem de süper kalıcılık sağlayacak ürünler tercih etmek gerekiyor. Maybelline New York’tan Super Stay Active Wear Fondöten, hayatın en hareketli anlarında bile kalıcılık sunuyor. Cilde eşit bir şekilde uygulandığında kusursuz bir görünüm sağlıyor, hava gibi hafif bir his bırakan formülü sayesinde hiç ağırlık yaratmıyor. Mat bir bitiş sunan Super Stay Active Wear Fondöten ile pürüzsüz ve doğal cilt etkisini gün boyu hissedebilmek mümkün.”
 
Lash Sensational Sky High Maskara ile kirpiklerde sınırsız uzunluk
“Gözlerde etkileyici görünüm anahtarı, gün boyu süren etki ve limitsiz uzunluk sağlamaktan geçiyor. Çekici bakışlar için ilk tercih, içeriğinde yer alan bambu özü ve fiberler sayesinde kirpiklerde sınırsız uzunluk ve hacim sunan Lash Sensational Sky High Maskara… En küçük kirpiklere bile ulaşan esnek fırçası ile her bir kirpiği kökten uca kavrayan Lash Sensational Sky High Maskara, gökyüzüne uzanmanızı sağlayacak.”

Tattoo Liner Jel Göz Kalemi ile gözlerde gösterişli bir görünüm
“Göz kalemi tercihi yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, ürünün bulaşma yapmayan formüle sahip olması. Bu anlamda benim tercihim, Maybelline New York’tan Tattoo Liner Jel Göz Kalemi… Gözlerde 36 saate kadar** kalıcı dövme etkisi sunan ürün, suya ve tere karşı dayanıklı, bulaşma yapmayan formülüyle makyaj tutkunlarının bu sezon da gözdesi oluyor. Solmayan renkleri, dayanıklı oluşu, kolay sürülebilirliği ve dövme etkili yoğunluğu, Tattoo Liner Jel Göz Kalemi’ni öne çıkaran özellikler arasında yer alıyor.”
 
Tek sürüşte mat bitiş için Super Stay Matte Ink Likit Mat Ruj
“Güçlü formülüyle güzellik tutkunlarının favorisi olan Super Stay Matte Ink Likit Mat Ruj ailesi, eşsiz renkleriyle sezonun favorisi. Super Stay Matte Ink Likit Mat Ruj bu sezon dudaklarda etkileyici görünümü yeniden tanımlanıyor! Dudağın tüm kıvrımlarını yakalayan ve tek sürüşte mat bitiş sunan, yeme içme ve bulaşmaya dayanıklı Super Stay Matte InkLikit Mat Ruj, uzun süre kalıcılık sağlıyor.”

İlgili Makaleler