Hazeran’ın Nostaljisi Siyar Sehpa ile Grob’da

Organik doğal malzemelerin kullanıldığı minimal oturma ve yaşam elemanları yapımı projesi Grob, geçmişin esintilerini modern mobilyalarda ve dekorasyonda yaşatmayı sürdürüyor.

Tarihi çok eskilere dayanan ve farklı kültürlerde de görülen Hazeran örgü  motifi bizlerin geçmişte büyüklerimizin evlerinden aşina olduğumuz bir detay.

Bu detay güçlü bir dekoratif etkiyi ve zamansızlığı yansıtırken son dönemde koltuk, masa, sandalye, dolaplar ve tamamlayıcı elemanlarda sıkça ön plana çıkıyor. 

Kaynağını doğadan alan, usta zanaatkarların el emekleriyle yoğrulan, sadeliğin işlevselliğini odağına oturtan Grob, Hazeran’ın nostaljisini çok beğenilen Siyar Sehpa ile buluşturdu.

‘Siyar’ kelime anlamıyla bilen, farkında olan demek. Ürünlerinde geçmişin izlerini, çevreye ve doğallığa saygıyı, geleceğin modernliğini biraraya getirerek tüm bunların farkındalığını hedefleyen Grob, geleneksel motifleri modern çizgilerle buluşturuyor. 

Grob’un ürün yelpazesinde sehpaların yanısıra tekli koltuklar, puflar, sandalyeler, bench ve daybedlerden oluşan oturma elemanlarıyla, dresuar, konsollar, çalışma masaları ve diğer tamamlayıcılar yer alıyor.

Siz de evinizde yaşam alanınızı genişletmek için “azaltırken neler arttırılabileceğinizi” merak ediyorsanız, tüm Grob ürünlerine grob.store adresinden  ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler