Her Anın Tamamlayıcısı Hotiç Koleksiyonu ile Kış Serüveni Devam Ediyor

Kışa özel renk ve dokularıyla leopar, yılan ve kroko baskıların yanı sıra sezonun en çok öne çıkan deseni zebra. Farklı renk ve meteryal alternatifleriyle botlardan stilettolara zebra desenleri genişçe yer bularak doğasından gelen zerafeti ile şıklığı yansıtıyor.  Ufalan çantalardan bilekte botlara kadar kendini gösteren doğal desenler, her anın tamamlayıcısı olma yolunda kış serüveninini sürdürüyor.
 

Sofistike bir başkaldırı olarak sonbahara uygun renk ve dokularla oxfordlar, botlar ve çantalarda genişçe yer buluyor. Birkaç sezondur etkisi altına girdiğimiz western bot ve çizmeler bu sezon altın çağını yaşarken kırışık rugan ve soft süet gibi farklı deri ve dokularla günden geceye her anımızda karşımıza çıkıyor.
 

Bu sezonun en modern yorumu ise sneaker tabanlı botlar. Hem genç hem de farklı görünümüyle sonbahara heyecan katıyor. Sezonun en trendi parçası ise diz üstü, diz altı ve bilekte farklı yorumlarıyla büzgülü botlar. Çarpıcı ve genç bir etki yaratan ruganlar farklı renk alternatifleri ile sonbahara neşeli bir alternatif getiriyor.
 

Şehirli kadının her geçen gün artan doğa özlemi gündelik yaşamında seçimlerine yansıyor. Bu özlemi yansıtan koleksiyon, toprak tonlarından, yeşil, sarı gibi doğanın canlı renklerine natürel malzemelerle birleşerek çanta ve ayakkabılarda etkileyici bir yelpaze ile yer alıyor.
Konfor ve şıklığı bir arada sunan koleksiyonda öne çıkan modeller, seyahatlerinizin kurtarıcısı ve vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.
Retro etkiyle topukların alçalması şıklığımızın en önemli parçası stilettoları günlük yaşama taşıyor. Kalından inceye farklı tarzlara zenginleştirilmiş topuklar ile stilettolara sanatsal bir dokunuş geliyor. .
Uzun zamandır etkisini hissettiğimiz 60’lar ve 70’ler sezonun stiline damgasını vururken burslu ve gittikçe ufalan çantalar, alçalan topuk boyları, minimalleşen renkler, kareleşen burunlar ile kendisini gösteriyor. İlhamını 2000’lerin kare burunlarından alan bilekte botlar ise vintage etkisini zamansızlaştırıyor.
Sonbahara çokça yakışan kiremit rengi, uzun zamandır çok fazla görmediğimiz ama bu sezonun ana renkleri arasına giren kahverengi, özellikle koyu tonlarıyla sezonun renkleri arasına giren vizon, uzun zamandır bir kış rengi olarak da tahtını koruyan beyaz ve bu sezon beyazın yanına eklenen kemik rengi 2019 & 2020 sonbahar ve kışının gözde renkleri olarak karşımıza çıkıyor.
 
 

İlgili Makaleler