Hiç Urla’dan İş Yaşamına Değer Katan Hediyeler

Urla’da “Ormandan Tabağa” sürdürülebilir bir ekosistem olan Hiç Urla; Zeytin Ormanı, Hiç Zeytinyağı, Hiç Lokanta, Hiç Seramik, Hiç Dükkan ve Urla Cooking Class ile lezzetten deneyime, eğitimden özel hediyelere kadar geniş bir yelpazede hizmet veriyor. Tasarım ve gastronomideki uzmanlığını yaratıcılıkla birleştiren Hiç, iş dünyasına özel hazırladığı kurumsal hediyeleri ile de çalışanlarını değerli hissettirmek isteyen markalar için iyi bir tercih.
 
Zeytinyağı uzmanı, gıdanın geleceğinin tasarımı için çalışan bir sürdürülebilir tarım girişimcisi olan Duygu Özerson Elakdar ve Taha Elakdar çifti tarafından kurulan Hiç Urla, tasarım ödüllü şişesinde sunduğu özel zeytinyağı, Zeytin Ormanı’ndan gelen şifalı bitkileri, kendine has reçetelerle üretilen reçelleri ve kendi seramik koleksiyonu ile Urla’nın yalınlığını ve doğallığını Türkiye’nin dört bir yanına taşıyor. New York International Olive Oil Competition NYIOOC 2020-Silver Medail, İtalya L’Orciolo D’Oro 2020 Kalite Ödülü, Flos Olei 2020, İtalya Olio Officina Olive Oil Packaging Mansion Award ödüllerine sahip Hiç Zeytinyağı tek tek elle hasat ediliyor. Kendi sıkımhanesinde soğuk sıkım işlenip, filtrelenerek patentli ve tasarım ödüllü cam şişelerinde sunulan zeytinyağı, çalışanlarına standart hediyelerin dışında farklı ve özel bir hediye vermek isteyen şirketler için ideal. 60.000 zeytin ağacının bulunduğu Hiç Zeytin Ormanı’ndan armağan kurutulmuş bitki çayı, orman çayı, sos ve reçeller, hayıt balı gibi ürünler lezzet ve deneyim arayan çalışanlar için olmazsa olmaz hediyelerden. Hiç Seramik’in doğadan ve tarihsel köklerinden ilhamla ürettiği özel koleksiyonu da doğal ve kıymetli lezzetlere eşlik eden şık bir tamamlayıcı.
 
Bütünlükçü Bir Deneyim
Dünyada zeytinyağı üretiminde bir döneme imza atan 2600 yaşındaki Klazomenai antik kentinden aldığı ilhamla zeytinyağı ve seramiklerini üreten Hiç Urla, zeytinin ana yurdunda köklerinden aldığı ilhamla bütünlükçü bir deneyim sunuyor. Hiç Seramik, Klazomenai’de zeytinyağının saklandığı seramik kaplara saygı duruşu niteliğinde seramik tadım tabaklarına da ürünleri arasında yer veriyor. Hediye paketlerindeki bitki çayları, reçel ve ballara seramik koleksiyonundan bardak ve tabaklar eşlik ediyor. Whole Foods Market’te satılan tek Türk zeytinyağından “doğadan toplama” yöntemiyle ormandan gelen besleyici bitkilere, özel reçetelerle doğal olarak hazırlanan reçellerden Urla’nın zengin florasından gelen bala kadar geniş bir yelpazede ürünler sunan Hiç Urla hem estetik hem lezzet anlamında sıra dışı hediye paketleri sunuyor. Yıllarca hatırlanacak anlamlı kurumsal hediyeleriniz için Hiç 13 farklı paket seçeneğine sahip.
 
Doğadan aldığı ilhamla özel hediye seçenekleri sunan Hiç markalarını Instagram’da @hicurla, @hicceramics ve @urlacookingclass hesaplarından takip edebilir, kurumsal hediye siparişleriniz için www.hicoliveoil.com’u ziyaret edebilirsiniz

İlgili Makaleler