Hipnotik Cazibe

Louis Vuitton, Spell On You kokusuna adadığı, Jean-Baptiste Mondino tarafından yönetilen, başrolünde Léa Seydoux’un yer aldığı yeni kampanya filmini sunmaktan mutluluk duyar.  
 
Tarifsiz cazibenin simyasını çağrıştıran Les Parfum Louis Vuitton, Jean-Baptiste Mondino tarafından yönetilen Léa Seydoux’un yer aldığı yeni filmi ile Spell On You kokusunu sunuyor.
 
Yüze samimi bir dokunuştan, engin manzaralı bahçe vahasına uzanan sahne, aşk dolu etkileşimi iki kişi arasında çoktan başlamış olan hararetli bir hikaye izlenimi uyandırıyor. Gün ışığında yıkanıp, bağlarının gücünü keşfediyorlar. Dokunma arzusunun evrenselliğiyle tutkuları dışarı doğru yayılıyor.
 
Yönetmen kamera açılarını değiştirerek iki beden arasındaki yoğun çekimi ortaya koyuyor – her dokunuşta deneyimin artması için tenlerinin üzerinde oyalanıyor. Teslim olma anlarında bile Léa Seydoux güven ve kendine hakimiyeti yansıtıyor.
 
Léa Seydoux, ‘’ Bu, Louis Vuitton ile devam eden yolculuğumun güzel bir evrimi ve şimdi çağrışımsal birkaç hikaye içeriyor. Sofistike ve şehvet dolu bir kokuyu somutlaştırmaktan onur duyuyorum.’’ sözleriyle duygularını aktarıyor.
 
Bu mest eden şefkatli anların aracılığıyla film, Spell On You’nun baştan çıkarıcı etkilerini çağrıştırıyor. Louis Vuitton Uzman Parfümü Jacques Cavallier Belletrud tarafından Grasse’da yaratılan koku iris çiçeğinin iki esansı ile ifade ediliyor. Yalıtılmış ve rafine, mutlak çiçek ve bitki notaları, yumuşak ve pudramsı bileşen ile bir araya geliyor. ‘’ İris başlı başına bir aşk iksiridir, kokusu kelimenin tam anlamıyla duyuları harekete geçiriyor.’’ Bu, güzellik ve parfümde baştan çıkarmanın mükemmel bir bileşeni.’’ sözleriyle Jacques Cavallier Belletrud koku notalarını aktarıyor.
 
Spell On You vücuda temas ettiği sırada coşkulu bir sıcaklık sarıyor. Hipnotik bir cazibede havada süzülüyor.

İlgili Makaleler