H&M 2021 Sonbahar/Kış Gorpcore Pratiğine Modern Bir Farklılık Getiriyor

H&M, 2021 Sonbahar/Kış koleksiyonunu paylaşmaktan gurur duyuyor. Gorpcore, bu Sonbahar koleksiyonunda terzilik stiliyle buluşuyor ve modern müşteriye bir atletizm, işlevsellik ve teknoloji dokunuşu getiriyor. Ayrıca, pozitif bir geleceğe doğru yeni bir adım olan bu koleksiyonun büyük çoğunluğu daha sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen malzemelerle yapılarak doğa dostu kıyafetlere öncülük ediyor. Organik ve geri dönüştürülmüş kumaşlar olan ECOVERO™ ile çalışan H&M, klasik şehirdışı doğa yaşamı estetiğine modern bir çizgi getiren çok yönlü parçalardan oluşan bir seçki yarattı. Toprak yeşili tonlarından oluşan bir seçki, pratik olma hissine doğal bir tazelik getirirken, turuncu ve siyahın zıt tonları kentsel bir duyarlılığı yakalıyor.

Bu koleksiyonun kampanya yüzleri ise Precious Mustapha ve Lily Newmark. H&M, 2021 Sonbahar/Kış Koleksiyonu, 28 Eylül’den itibaren mağazalarda ve H&M’in web sitesinde satışa sunuluyor.

 

2021 Sonbahar/Kış koleksiyonu hem pratik hem de modaya uygun. Mesela, geri dönüştürülmüş poliamid kumaştan üretilen su geçirmez anorak katlanarak kullanışlı bir çantaya dönüşebiliyor veya geri dönüştürülmüş polyester tulum ve balıkçı yaka önlükler herhangi bir parça ile üst üste giyilebiliyor. Siyah ve turuncu tayt, %100 geri dönüştürülmüş polyester dolgulu yelek ve büyük boy kapüşonlu kazak gibi diğer önemli parçalar ise 90’ların modern ama rahat sokak stilini özetliyor. Diz boyu çizmeler, kalın tabanlı Chelsea botlar ve nötr tonlu beyzbol şapkaları, sofistike dış mekan estetiğini sürdürüyor. Tasarımlar modern materyalleri sayesinde ayarlanabiliyor ve diğer parçaları destekliyor. Koleksiyonda ayrıca köpek aksesuarları, kapitone ve örgü köpek montları ve kapitone köpek çantası da yer alıyor.
 
“Bu koleksiyonun ikilemini seviyorum; trend odaklı müşterilerimize outdoor ekipmanlarının pratikliğini getirmek istedik. Büyüleyici nostaljik referansların yanında cesur ve yenilik hissi var.” diyor Maria Östblom, H&M Kadın Giyim Tasarım Direktörü.

İlgili Makaleler