Hotiç’le Yükselen Işıltı

Egzotik renklerin soft tonlara harmonisini keyifle gözlemlediğimiz, gücünü topuklardan alan sandaletlerin, terliklerin ışıltılı duruşları ile çekim alanına kolaylıkla gireceğiniz bir HOTİÇ ilkbahar & yaz koleksiyonu ile karşı karşıyasınız.

Egzotik Esintiler

Orkide, lavanta, mango ve çeşitli sorbet tonlarının ağırlıkta olduğu SS22 koleksiyonu, günden geceye yaz stilinize şıklık katıyor.
 


Değerli Ökçeler

Vintage klasiği olan gold kaplamalı alçak ökçeler, estetik algınızı yukarı çekiyor. Rugan ve şeffaf malzemeler ise görünümünüze zarafet katıyor.


Neşeli Seyahatler

Retro çizgiler ve çarpıcı renk paletiyle seyahatlerinize eşlik edecek konforlu ve fonksiyonel parçalar SS22 koleksiyonunda, kapitone dikiş ve kalın ökçelerde kendini gösteriyor.



Taşlarla Bezenmiş Gece Silüetleri

Taşlı stiletto ve sandaletlerle zarif bir görünüm sağlanırken, Hotiç SS 2022 koleksiyonu pandemi sonrası alışılan konfor duygusundan güvenli bir kaçış olanağı sunuyor.
 


Her Daim Oxford

Mevsimlerden bağımsız, her tarzın yanında kendini benimsetmiş Oxfordlar bu sezon da stilinizin anahtar parçası olmaya aday.
 


Flatform Sandaletler

70’lerin ikonik silüetini keyifle kombinleyerek ve estetik duruşunuzdan ödün vermeden konforu yükseklerde bulabilirsiniz.

 

Işıltıları arasında kaybolacağınız bir ilkbahar&yaz koleksiyonu hotic.com.tr ve tüm Hotiç mağazalarında sizleri bekliyor.

 

İlgili Makaleler