House of Silk Maison Koleksiyonu’yla Tanışın

House of Silk Maison Koleksiyonu’nda yer alan tasarımlarla başta eviniz olmak üzere tüm yaşam alanlarınız için hayalinizdeki şık, sağlıklı ve kaliteli tekstil ürünlerini size sunuyor. Yaşam alanlarının ihtiyacı olan o son dokunuş için House of Silk Maison’u keşfedin! Özellikle de % 100 Türkiye’de üretilen ürünlerimizde 120 tel (300tc) koton saten,%100 ipek, koton ipek/ keten gibi özellikli kumaşlar kullandığımızı vurguluyor.

 Nevresim takımları, yatak örtüleri, havlular, bornozlar vb. geniş bir ürün gamına sahip House Of Silk Maison Koleksiyonu, House Of Silk’in diğer tüm koleksiyonları gibi size ‘lüks bir ev stili’ sunuyor. Koton, ipek gibi doğal kumaşların yanı sıra %50 geri dönüştürülmüş kumaşların da kullanıldığı koleksiyonun her bir parçası sizi gerçekten çok iyi hissettirecek! Uzun ömürlü, kaliteli, detaylarda farklılaşan ve oldukça şık Maison ürünleri evler, ofisler, oteller ve tekneler için özel olarak tasarlandı.

Maison koleksiyonumuzda yer alan tüm ürünler için farklı ölçüler, özel işlemeler, otel, yat veya konut projeleri için monogram ve inisyal gibi kişiselleştirilmiş uygulamalar talep edilebilir. Havlularınıza, bornozlarınıza hatta nevresim takımınıza bile size özel bir dokunuş katmanız mümkün. Koleksiyondaki aksesuarları da kişiselleştirerek  sevdikleriniz için muhteşem bir hediye alternatifi yaratabilirsiniz. 

 

İlgili Makaleler