Hummel Mindful Training Koleksiyonu ile Hem Bedeninizi Hem Zihninizi Tazeleyin

hummel İlkbahar-Yaz 2021 Sport Style koleksiyonuyla hayatı, gerçek bağları ve birlikteliği kutluyor. Birbirinden farklı alanlarda hareket etmeyi kendisine hobi ve meslek haline getiren yogiler, dansçılar ve benzer sporcuların kontrollü ve hassas hareketleri için özel olarak tasarlanan bu koleksiyon farkındalıktan ilham alan sporlara odaklananların favorisi olacak. Koleksiyonun içindeki her tasarım eşsiz İskandinav minimalizminin insanı rahatlatan ruhunu yansıtıyor. 

Koleksiyonun temelindeki ilhamı ise hareketi ve ürettiği endorfinleri terapi olarak kullandığımız, zihnimizi ve bedenimizi temizlemek için egzersiz yaptığımız değerler sisteminde yatıyor. 

İlkbahar-Yaz 2021 koleksiyonundaki her parça, tasarım süreci boyunca dikkatle değerlendirilerek markanın bugüne kadar ürettiği en konforlu parçalar olma özelliğini taşımak için özenle işlendi. hummel’in dikişsiz taytları ve braları rahatsız edici dikişlere ihtiyaç duymadan, sınırsız esneklik sağlamak için gerilebilir, sıkı bir uyum sunan boru şeklinde bir örgü yapısına sahip. Dikişsiz tasarım vücut hatlarını takip ederken gizli havalandırma, BEECOOL teknolojisi ve antibakteriyel kumaş serin ve kuru bir performans sağlıyor. 

Daha iyi bir dünya için sürdürülebilirliği benimseyen Mindful Training koleksiyonunun %70’i eri dönüştürülmüş polyester, organik pamuk ve doğal antibakteriyel, bambu gibi sürdürülebilir malzemelerden tasarlanmış.

hummel İlkbahar-Yaz 2021 Sport Style koleksiyonu markanın öne çıkan işlevsel Danimarka tasarım anlayışını yansıtan ve sezon trendlerinin altını çizen bir koleksiyon. 

hummel İlkbahar-Yaz 2021 Sport Style koleksiyonunu şimdi keşfedin

İlgili Makaleler