Hyaluronik Asit Mucizesini Cilt Bakım Rutininize Dahil Edin!

Yeni kararların, yeni başlangıçların, yeni rutinlerin mevsimi ilkbahar kapıda… Siz de yeni sezonda kendiniz için sağlıklı seçimler yapmak, yeni bakım rutinleri oluşturmak istiyorsanız harika bir önerimiz var: Rosece’nin %100 doğal ve etkili cilt bakım mucizesi Hyaluron Milky 8D / Multi Moleküler Hyaluronik Asit Serum
 

****

Formülasyonunda 8 farklı büyüklükte, farklı zincir yapılarına sahip hyaluronik asit molekülleri barındıran Rosece Hyaluron Milky 8D / Hyaluronik Asit Serum; sütsü yapısı ile cildin en derin katmanına kadar nüfuz ederek ciltte gözle görünür etkili bir nemlendirme, dolgunluk ve elastikiyet sağlıyor. Her zamanki gibi yalnızca doğal kaynaklı içerik ve vitaminlerle üretilen Hyaluron Milky 8D / Multi Moleküler Hyaluronik Asit Serumcildi neme ve sağlığa doyuruyor…
 

Cildin doğal nemlendirme faktörünün en önemli bileşenlerinden olan hyaluronik asit ne yazık ki zaman içinde cilt yaş aldıkça doğal olarak azalan bir molekül… Kaybedilen molekülleri yerine koymak adına bileşiminde %2 gibi yüksek oranda Multi-Moleküler Hyaluronik Asit bulunduran HYALURON MILKY 8D Serum, aynı zamanda %2 oranında Provitamin B5 ve Niasinamid/B3 Vitamini içermektedir. Yapısında, her biri cildin farklı katmanlarına nüfuz edebilecek 8 farklı moleküler ağırlıkta ve farklı zincir yapılarında hyaluronik asit molekülü bulundurmaktadır. Vücudumuzda doğal olarak bulunan hyaluronik asit molekülü cildin alt katmanlarına ulaşamayacak büyüklüktedir. Kozmetik formülasyonlarda genel olarak kullanılan büyük moleküllü Hyaluronik asit seçenekleri yalnızca üst kısmında emilebiliyor. Bu yüzden formülasyonlarda tek başına kullanıldığında, cilt yüzeyinde yumuşaklık ve geçici olarak nemlilik sağlamasına karşın cildin derin katmanlarının ve dermisin hidrasyonuna katkıda bulunamıyor.

Hyaluron Milky 8D formülasyonundaki 8 farklı hyaluronik asit molekülü; farklı molekül büyüklükleri, çapraz polimeri, hidrolize formları sayesinde 8 boyutlu etki sağlıyor ce cildin en üst katmanından başlayıp en alt katmanına kadar ulaşarak etkili bir çözüm sunuyor. Düşük moleküler ağırlıklı hyaluronik asit türevleri, aynı zamanda cildin alt katmanlarında ve bağ dokusunda su depolanmasını sağlamasıyla, cildi daha sıkı hale getirmekle kalmıyor, kırışıklıkları ve elastikiyet kayıplarını da gözle görülür şekilde azaltıyor.

 

Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere yüz temizliği sonrasında göz çevresi, boyun ve dekolte dahil olmak üzere incecik bir tabaka halinde uygulanabilecek HYALURON MILKY 8D ciltte derin ve kalıcı nemlendirme, görünür dolgunluk, elastikiyet ve sağlıklı homojen bir görünüm vadediyor. Düzenli kullanımda cilt bariyerinin onarılması ve lekeli ciltlerin aydınlık bir görünüme kavuşmasına da destek olurken süt yapısı ile yapışkan bir his bırakmadan kolay kullanım sağlıyor.
                                                        

30 ml
235 TL

İlgili Makaleler