İlişkinizde En Az Orgazm Olmak Kadar İyi Hissettirecek Dokuz An

Partnerinizle paylaştığınız her anın mükemmel olması elbette imkansız. İlişki inişleri ve çıkışları olan uzun bir yol fakat bu konuda size en az orgazm olmak kadar iyi hissettirebilecek dokuz önerimiz var. 
Çoğu zaman hayatımızla ilgili birçok konuya aynı anda odaklandığımız için dikkatimiz dağılabiliyor ve ilişkimize harcadığımız eforun seviyesi düşüyor bu da haliyle işleri sıkıcı hale getirebiliyor. İster inanın ister inanmayın bu noktada çok minik ve çabasız davranışlarla kendinizi de partnerinizi de mutlu edebilir ve ilişkinizin üstündeki kara bulutları dağıtabilirsiniz. En önemli kısım öncelikleriniz için adil bir sıra oluşturmanız. 

Seni Seviyorum Demek Artık Çok Klişe 
Evet, onu sevdiğinizi biliyoruz. Onun da sizi sevdiğini biliyoruz. Partnerinize seni seviyorum demek yerine senden çok hoşlanıyorum veya çok hoşuma gidiyorsun gibi kişisel sevgi cümleleri kurmayı deneyin. Bu beklenmedik olduğu için önce şaşırtacak ve daha sonra da iyi hissettirecektir. Aynı zamanda arkadaşlığınız için de önemli olan bu adım birbirinizle vakit geçirmekten keyif aldığınızın en büyük kanıtı hale gelecek. 

Öğle Yemeği Buluşması 
Dışarıda öğle yemeği yemeyi teklif ettiğinizde partnerinizle restoranda buluşmak yerine olduğu yerden onu almayı deneyin. Bu verdiğiniz değerin bir göstergesi olarak kabul edilecektir. 

Minik Mimikler
Arkadaşlarınızla buluştuğunuzda veya evde vakit geçirirken partneriniz olduğunuz ortama girdiğinde gülümsemeyi deneyin. Onu gördüğünüze sevindiğinizin göstergesi olan bu hareket partnerinizin kendisini daha iyi hissetmesini ve belki heyecanlanmasını bile sağlayabilir. 

Güzel Şeyler Söylemenin Modası Asla Geçmez
İşe veya arkadaşlarıyla buluşmaya gitmek için evden çıkarken partnerinizin görünümüne iltifat edebilirsiniz. Bu onun özgüvenine oldukça iyi gelecektir. 

Oyun Zamanı 
Partnerinizle yaptığınız aktivitelerde, oynadığınız oyunlarda olabildiğince iddialı olun. Bu hem sizin gücünüzün ve güveninizin bir göstergesi olacak hem de eğlencenize yeni bir boyut kazandıracak. 

Hediyeler Hediyeler 
Bir seyahate veya iş gezisine gittiğinizde partnerinize minik de olsa bir hediye almayı unutmayın. Yoğun programınıza rağmen onu düşündüğünüzü fark etmek ona çok iyi gelecek. 

Arkadaşlar Arasında 
Sizin veya onun arkadaşlarıyla bir buluşmadayken partneriniz hakkında güzel şeyler söyleyin. Bu sizin sevginizden ve verdiğiniz değerden utanmadığınızı aksine bu duyguların sizi mutlu ettiğini kanıtlayacak ve partnerinize de oldukça iyi hissettirecektir. 

Kokteyl Zamanı 
Partnerinizin sevdiğinden emin olduğunuz favori bir içeceğini yapmayı denemeye ne dersiniz? 

Futbol veya Basketbol 
Eğer siz de ilgiliyseniz veya sizin için bir sakıncası yoksa, sezon maçlarını izlerken partnerinizin tuttuğu takımın formasını giymeyi deneyebilirsiniz. Takım ruhunu yakalamanızda büyük bir etkisi olacaktır. 

Tüm bu hareketler içten içe partnerinizi baştan çıkarmanızı sağlayacaktır. Yatak odasına girmeden önce de birbiriniz için orada olmanız ilişkiniz için oldukça önemli. Biraz zaman ve enerjiyle ilişkinizin dinamiğini istediğiniz hale getirebilirsiniz. 

İlgili Makaleler