Influencer’s Life: Melodi Elbirliler

  • YouTube için içerik üretmeye nasıl karar verdin?

En yakın arkadaşlarımdan biri evleniyordu, hazırlanırken video çekeyim, keyifli olur, en kötü kendimiz izleriz diyerek ilk videomu çektim. Ardından YouTube’da paylaştım.

  • Şu anki mesleğini yapmıyor olsan ne yapmak isterdin?

Seçim hakkım olsa yine bu tarz, kreatif bir iş yapmak isterdim. Moda ve makyajla iç içe bir markada çalışmayı düşünebilirdim.

  • Sosyal medyada en utandığın an hangisiydi?

İçinde bulunduğumuz dünya öyle bir noktaya geldi ki dijital ayak izlerimiz her yerde. Bu çağda bir şeyi unutmak ya da unutturmak mümkün değil. Bu yüzden kendimle ilgili eski bir fotoğrafı silmeyi veya eski blog yazılarımı kaldırmayı hiç düşünmedim. Hepsi bu maceranın bir parçası. O yüzden sanırım bir şeyleri silmek istemezdim.

  • Moda ve alışverişe olan merakını biliyoruz. Stilini nasıl tanımlarsın?

Stilimi tanımlamayı sanırım pek sevmiyorum. Bunu yaparken hep eklektik veya bohem gibi havalı kelimeler kullanmamız gerekmiyor bence. Benim için stilim içinde kendimi mutlu hissettiğim her şeyin bir araya gelmesi.

  • Bir günün nasıl geçer?

Bir günüm adım adım şöyle geçer diyemem çünkü işimin en güzel yanı belki de her günün başka maceralara açık olması. Hiçbir şey yapmadan oturduğum günlerim de oluyor, oradan oraya çekime koşturduğum, proje yetiştirmeye çalıştığım günlerim de. Mesela bu dönem işlerim oldukça yoğun. Sabah vakit ayırabilirsem yürüyüş yapıyorum, sonra fotoğrafçımla çekim yapıyoruz ardından yoğun bir telefon trafiği oluyor, akşam da bir şeyler izliyorum ve kapanış.

  • Arda Türkmen ile çok güzel bir birlikteliğiniz var. Senin mutfakla aran nasıl? Arda yemeklerini beğeniyor mu?

Mutfakla aram hiç iyi değil. Daha doğrusu doymak için yemek yiyen bir insanım. Yemek benim için özellikle keyifli bir aktivite diyemem. Ama evde kaldığımız son bir yılda kahvaltı hazırlama becerilerimi bir hayli geliştirdim. Yemek için bir şey diyemem ama hazırladığım kahvaltılar evde seviliyor.

  • Aşkın senin için anlamı nedir?

Tanımı en zor şeylerden birini sordun! Aşk bence sonsuz güven, çokça sevgi ve birbirine katlanabilmek demek.

  • Hayalini kurduğun bir konumda ve kariyerde misin?

Aslında hiç hayalini kurmadığım bir kariyer sürüyorum ve hiç hayal etmediğim bir konumdayım. Çünkü ben bu işe hobi olarak başladığımda yani yedi sene önce bu bir kariyer değildi ve bu iş henüz bir sektöre dönüşmemişti. Tamamen gözü kapalı bir şekilde, kafa dağıtmak için başladığım bir mecraydı. Zamanla işime dönüştü ama bu durumdan memnunum ve severek yapıyorum bu işi.
 

RÖPORTAJ SERCAN YAŞAR FOTOĞRAF OZAN KAAN ERKAN

İlgili Makaleler