InStyle Wellness Box II Satışta!

InStyle editörlerinin sizin için seçtiği sekiz kişisel bakım ürünü, 2020’de bakım rutininizin vazgeçilmezleri olacak!
366 TL değerindeki InStyle Wellness Box II’ye sadece 109 TL’ye sahip olabilirsiniz!

İçinde Neler Var?

Herbal Essences PURE: Renew Fas Argan Yağı Şampuan
Herbal Essences PURE, sert rüzgardan yıpranan saçları canlandırıyor. Yüzde 90 doğal köken içeren, parafin, glüten ve renklendirici bulundurmayan Herbal Essences PURE:Renew Fas Argan Yağı serisi saçlara bakım yapılıyor ve saçlar eski formuna canlı turunçgiller, egzotik baharat ve kalıcı kremalı vanilya aroması ile kavuşuyor.

Herbal Essences PURE:Renew Fas Argan Yağı Saç Kremi
Herbal Essences bio:renew Fas Argan Yağı Onarıcı Saç Bakım Kremi saçlarınızı canlandırır. Yüzde 90 doğal köken içeren, parafin, glüten ve renklendirici bulundurmayan ürün sayesinde saçlarınız yumuşacık ve ışıl ışıl olur. Özel temel antioksidanlar, aloe vera ve deniz yosunu karışımı ile üretilmiştir.

Note Kozmetik, Luminous Silk Mono 18 Eyeshadow
Yumuşak kremsi dokusu ve dağılmayan formülü ile bakışları ortaya çıkaran göz farı, tek uygulamada gözlerinizi belirginleştiyor.

Note Kozmetik, Mattever Lipstick 17
Note’un yeni ruju, bulaşma yapmayan özel içeriğindeki Argan yağı ve E vitaminiyle dudakları beslerken pürüzsüz dokusu sayesinde de ağırlık hissi vermiyor. Tek sürüşte kusursuz süper mat dudaklar! Uzun süre kalıcılık, bulaşmayı engelleyen özel içerikler sayesinde yeni favoriniz olacak. Dudaklarınıza zarif, mat bir renk sağlayan yumuşak ve pürüzsüz bir doku ve ince ucuyla kullanım kolaylığının yanı sıra yoğun matlık etkisine rağmen kremsi ve nemlendirici formülü sayesinde bu ruju makyaj çantanızdan hiç ayırmayacaksınız.

Note Kozmetik, Mascara Sculpt Master Black
Tek tek ayrılmış ve hacimli kirpiklere sahip olmak istemez misiniz? Yenilikçi fırçası ve parlak özel formülasyonu ile kirpiklerinizi bir makyaj artistinin elinden çıkmış gibi olacak. Kolay uygulaması sayesinde kirpiklerinizin hacim ve yoğunluğuna siz karar verebilirsiniz. Paraben ve silikon içermeyen yapısı ile gün boyunca tüm kirpikleriniz tek tek parlak ipeksi bir dokuyla kaplar ve gün sonunda kolayca çıkarılır. Kremsi ve esnek formülü gün boyu parçalanma ve topaklanma yapmaz. İçeriğindeki E vitamini sayesinde kirpiklerinizin uygulamalar sırasında gördüğü zararı yıpranmayı en aza indirir ve doğal bir hacimli görünüm elde edilmesine yardımcı olur. Ayrıca içeriğindeki Dpanthenol kirpik diplerine nüfus ederek seyrek olan yerlerin çoğalmasını desteklerken aynı zamanda uzamasını da destekler.

Sinoz, Nemlendirici Aloe Vera El Kremi
Sinoz Nemlendirici El Kremi, sürüldüğü anda cilt üzerinde yatıştırma etkisi uyandırarak, cildinize nazikçe bakım yapar. Değerli bitkisel içeriği ile ellerinizin ihtiyacı olan günlük bakım için özel olarak geliştirilmiştir. Uygulandığı andan itibaren cildiniz tarafından hızlıca emilerek geride kadifemsi bir bitiş ve hoş bir koku bırakır.

La Roche Posay, Toleriane Sensitive Prebiyotik Nemlendirici
Hassas ciltlerde sadece cilt bariyerini güçlendirmek değil, aynı zamanda cildin hassasiyetini azaltmak için cilt bariyerini de korumak gereklidir. La Roche Posay, Toleriane Sensitive Prebiyotik Nemlendirici ile 48 saat boyunca nemi hissedin. Cilt hassasiyetinizi yatıştırır ve Seramid içerikli formülü cilt bariyerini korur. İçeriğindeki B3 vitaminine bayılacaksınız. Alkol ve parfüm içermez. Komedojenik değildir. Hassasiyet karşıtı. Bebekler için de kullanıma uygundur.

Gillette Venus Comfortglide Olay
Gillette Venus kış aylarında kuruyan cildi ölü deriden arındırıyor, ipek gibi yumuşaklığa kavuşmanızı sağlıyor. Tıraş esnasında oluşan doğal peeling etkisi cildi yumuşak ve parlak tutmaya yardımcı oluyor. Olay içeriği ile zenginleştirilmiş jel barlar cildin üzerinde koruyucu bir bariyer oluşturarak nemi ciltte hapsediyor, nem dengesini koruyor.

İlgili Makaleler