#InStyleOnAir’ın Yeni Bölümü Yayında

#InStyleOnAir‘ın yeni bölümü yayında!🎧
Bu bölümde Dijital İçerik ve Stil Editörümüz Tuğçe N. Gürsoy, Güzellik Editörümüz Selin Çatay Erkmen’e merak ettiklerimizi soruyor.
Selin Çatay Erkmen, bize bir güzellik editörü olarak günlük rutinlerinden, maskeden kaynaklanan akne problemini ortadan kaldırmak için neler yapabileceğimizden, yeni mevsimin bakım rutininin nasıl olması gerektiğinden ve mevsim fark etmeden mutlaka kullanılması gereken içeriklerden bahsediyor.
Elbette bölümün sonunda sizden gelen, “Roaccutane tedavisinin ardından cilt bakım rutini nasıl olmalı?”, “Akne izleri ve lekeler için nasıl bir bakım rutini uygulanmalı, bu sorunu çözmek için hangi içeriklere yönelmemiz gerek?”, “Kolejen içeren ürünler ortalama olarak ne zaman kullanılmaya başlanmalı?”, “Makyaj çantasının olmazla olmazları nelerdir, profesyonel bir makyaj görünümü yakalayabilmek için kullandığımız ürünlerde ve uygulama şeklimizde nelere dikkat etmemiz gerekiyor?”, “30’lu yaşlardan sonra kullanmaya başlayacağımız yaşlanma karşıtı ve ince kırışıklıkların oluşmasını engelleyici krem ve serumların en önemli içeriği nedir?” gibi soruları da cevaplıyor.

İlgili Makaleler