Intimissimi Bra Twist’i Sunar

Intimissimi bir kez daha kadın iç çamaşırı dünyasını sallıyor ve kadınların ihtiyaçlarına odaklanıyor. Bunun için marka şüphesiz modern ve dinamik kadın ikonlarından Sarah Jessica Parker’a güveniyor.

Şimdi dans zamanı! Bu kez, Amerikalı aktris Intimissi Bra Twist için koreografa dönüşüyor, her kadının sevdiği sutyenini giyerken yaptığı gibi bir çeşit alışkanlık ve dört hareket dizisinden oluşan, sadece kadınlar için yeni bir dans oluşturuyor. Bra Twist, mükemmel uygun sutyeni bulma, kadınlara kayışları nasıl ayarlayabileceklerini, sutyenin kopçasını nasıl bağlayacaklarını, göğüslerini kalıba nasıl yerleştireceklerini öğreten gerçek bir öğretici gibi. Bir kadının sutyenini giymek için yaptığı hareketler ne olursa olsun, Intimissimi her zaman onun için orada. Sadece doğru sutyeni bulmasına yardım etmekle kalmıyor, aynı zamanda ona mükemmel fit için doğru şekilde nasıl giyileceğini de öğretiyor.

Intimissimi için her kadın eşsiz, her kadın kendi fiziksel özelliklerine ve karakterine sahip.  Her kadın, siluetini geliştirmek ve kişiliğini ifade etmek için stil ve özellikler bakımından farklı bir sutyen giyiyor.

Sarah Jessica ve diğer yeni yetenekler, beş mini klibin her birinde sezon için yeni ürünler sunacak: Vera serisinden en yeni sutyen (maksimum desteğe ihtiyaç duyan daha büyük cup ölçülerine sahip kadınlar için), yeni ipek super push-up, pamuk ve dantel triangle bras.
Son olarak 3.0 deneyimi için Intimissimi, arttırılmış gerçeklik teknolojisi sayesinde müşterilerine özel bir maceraya atılma fırsatı sunuyor. QR kodlarını mağazalarda, çevrimiçi ve çevrimdışı kampanyalarda ve Sarah Jessica Parker’ın avatarıyla iletişim kurmak için kameranızla sosyal medyadan taratabilir ve onunla birlikte sizin için doğru sutyeni seçebilir, birlikte dans edip sanal bir selfie gönderebilir ve ardından seçtiğiniz sutyeni ve çok daha fazlasını satın alabilirsiniz.

İlgili Makaleler