İstanbulluların yeni açık hava sosyalleşme merkezi dekk Eylül sonunda açılıyor!

İstanbullular benzeri olmayan bir açık hava deneyim merkezine merhaba diyor. Feriye deneyimi ve yönetimiyle Eylül sonunda hayata geçecek olan dekk, yeme içmeden eğlenceye, spordan kültür sanata kadar pek çok ihtiyacı tek bir noktada karşılıyor. Nişantaşı, Maçka ve Harbiye’nin merkezinde konumlanan dekk, 2.500 metrekarelik alanında haftanın her günü ve günün her saatinde sunduğu çeşitli etkinliklerle eğlenceye doyuruyor.

Eşsiz manzarasının yanı sıra insanların keyifli vakit geçirmesini hedefleyen dekk, bünyesinde bulunan birbirinden farklı lezzet noktalarıyla beraber çeşitli spor ve sanat etkinlikleriyle misafirlerine sosyalleşirken eğlenmeyi vaat ediyor.
 

dekk Kurucu Ortağı Göktuğ Özdemir, hayata geçirdikleri bu özel deneyim merkezi ile bambaşka bir dünyanın kapısını araladıklarını ifade ediyor: “dekk ile İstanbul’da, açık havada, şehrin nabzını tutan, kültürün, sanatın, sporun, eğlencenin ve gastronomi dünyasının bir arada olduğu ezber bozan, eşsiz bir deneyim sunarak önemli bir boşluğu doldurduğumuzu düşünüyoruz.”

İlgili Makaleler