It: Chapter Two’nun Galası Geçtiğimiz Gün Yapıldı

Stephen King’in 1986 yılında yazdığı romandan uyarlanan, ilk filmi 2017 yılında vizyona giren It serisinin devam filmi, It: Chapter Two, 6 Eylül’de vizyona giriyor. 
Geçtiğimiz gün Regency Village, Kaliforniya’da gerçekleşen galanın kırmızı halısı göz kamaştırıcıydı. Filmin iki kadın başrol oyuncusu Jessica Chastain ve Mena Suvari elbiseleriyle tüm bakışları kendilerinde topladı. 

Filmde Beverly Marsh karakterine hayat veren Jessica Chastain, düşük omuz, işlemeli, zümrüt yeşili bir Zuhair Murad Couture elbise giydi. Omuz detayları ile birlikte elbisenin üst kısmı yıldızın hatlarına uygun olarak tasarlanmışken, etek kısmı oldukça geniş olan elbisenin hoş bir kontrası var. 42 yaşındaki Chastain, kızıl saçlarını sağ tarafa ayırarak, uçlarda hafif ve doğal dalgalı retro bir model tercih etti. 
Yıldızın Bvlgari mücevherleri göz kamaştırdı. 

2018 yılında Amerikan Horror Story: Apocalypse yapımında yer alan Mena Suvari, kırmızı halıda mor elbisesiyle oldukça şık görünüyor. Tıpkı Chastain gibi düşük omuzlu bir model tercih eden Suvari, Amur imzalı, canlı renkli bu elbiseyi doğal saç ve makyajıyla tamamladı. 

İlgili Makaleler