IWC Schaffhausen’ın Yeni Marka Elçisi Tom Brady

Altı Super Bowl şampiyonluğu, dört Super Bowl MVPA Ödülü, üç League MVP ödülü ve 16 Division ünvanıyla Tom Brady mükemmelliğin sözlükteki karşılığı… IWC ile ortak özellikleri ise, her ikisinin de alanlarında en iyisi olmaları. Paylaştıkları değerler ve zamana meydan okuyan tarzları onları birer ideal ortak haline getiriyor. IWC Schaffhausen CEO’su Christoph Grainger-Herr düşüncelerini “Tom Brady hiç tartışmasız tüm zamanların en iyi oyun kurucusu, ama aynı zamanda hayranlık duyulan bir rol model. Sahadayken sadece performansına ve kusursuzluğa odaklanıyor; saha dışında ise zarafet ve stili somutlaştıran gerçek bir beyefendi, inanılmaz bir baba ve eş ” sözleriyle açıkladı. Tom Brady birinci sınıf bir sporcu, modern zaman ikonu ve aynı zamanda yüksek saatçilik meraklısı. Koleksiyonunda aralarında Pilot’s Watch Chronograph TOP GUN Miramar ve ünlü Portugieser Perpetual Calendar’ın da bulunduğu pek çok IWC saati var. Tom Brady ise bu ortaklıktan duyduğu heyecanı şu sözlerle ifade etti: “IWC Schaffhausen’in marka elçisi olmaktan gurur duyuyorum. IWC sadece zamansız tasarımıyla değil hassas mühendislik yaklaşımı ve detaylara gösterdiği özenle de uzun süredir takdir ettiğim bir marka. IWC ailesinin bir parçası olmak heyecan verici ve markanın eşsiz mirasını tüm dünyayla paylaşmak için yetenekli ekipleriyle işbirliği yapmayı dört gözle bekliyorum. “
 
Kusursuzluk Peşinde
Brady daima mükemmelliğe ulaşmak için mücadele eden bir şampiyon. New England Patriots’un 2000 NFL seçmelerinde 199’uncu sırada seçildikten sonra takımıyla altı Super Bowl şampiyonluğu kazanarak NFL tarihinde en fazla şampiyonluk kazanan oyuncu kurucu (quarterback) oldu. Brady’nin Amerikan futbolu kariyeri birçok NFL (National Football League) rekoruyla dolu. NFL tarihinde toplam 80 bin pas yardı alan ilk oyuncu. Brady aynı zamanda tüm oyun kurucular arasında en fazla maç kazanan oyuncu, tüm zamanların en fazla pas yardı kazandıran ve en fazla touchdown pası atan oyuncusu. 150 yıl önce F.A. Jones da, öngörülü fikirlerini paylaşmak ve hayallerini gerçekleştirmek için çok çalışıyordu. Amerikalı saat yapımcısı ve mühendis gelecek vaat eden girişimci projesiyle İsviçre’ye seyahat etti. İsviçreli saat yapımcılarının zanaatkarlık becerilerini Boston’daki Howard Watch & Clock Company’de çalıştığı sırada tecrübe ettiği modern üretim metotlarıyla bir araya getirmek istiyordu. İsviçre’nin Almanca konuşulan bölgesinde bir kasaba olan Schaffhausen’da International Watch Company’yi kurdu. Yakınlardaki Ren nehrinin su gücünden yararlanarak yılda binlerce cep saati mekanizması üretebilen bir tesis inşa etti. IWC hala başlangıçtan itibaren onun öngörülü vizyonun parçası olan değerleri yaşatmaya devam ediyor.
 
Sırada Sayısız Proje Var
IWC Schaffhausen ve Tom Brady planlanan birçok heyecan verici projeyle ortaklıklarını hayata geçirmek için sabırsızlanıyor. IWC Schaffhausen CEO’su Christoph Grainger-Herr: “Tom Brady stil duygusu ve seçkin saat yapımcılığına duyduğu tutkuyla birinci sınıf bir sporcu. Onunla çalışmak özellikle Birleşik Devletler’de IWC’nin hikayesini giderek büyüyen bir kitleye anlatmamıza olanak verecek.

İlgili Makaleler