Jessica Chastain, Malum Öpücüğün Sırrını Açıkladı!

Bu yılki 78.Venedik Uluslararası Film Festivali birbirinden dikkat çekici filmlere ve birbirinden ünlü isimleri ağırlamasının yanı sıra tüm dünyanın şahit olduğu başka bir an ile daha da özelleşti… HBO mini dizisi Scenes From A Marriage’ın galasının kırmızı halısında, Jessica Chastian ile romantik anlar yaşayıp ufak bir buse konduran  Oscar Isaac’in yaşadığı bu dakikaların arkasındaki sır açıklandı!

Isaac, Chastain’in koluna bıraktığı o nazik öpücükten sonra ağır çekimde okşaması (karısı Elvira Lind’in de orada olup biteni izlemesine rağmen) sosyal medyada viral oldu… Jessica Chastain’in Today Show’a verdiği röportajda, o romantik an için şunları söyledi:

“Oyunculuk yapıyoruz… Ama aynı zamanda Oscar ve ben hayatımızın yarısından fazla süredir arkadaşız, birlikte üniversiteye gittik. Ayrıca, ağır çekim olduğunu ve herkesin süper seksi göründüğünü söylememe izin verin…”

”Aslında çok komikti; videonun gerçek halini gördüğünüzde ben önüme bakıyordum; ama o bana bakıyordu. Onun bileğime ufak bir öpücük kondurduğu anda ben de sarılmak üzere ona doğru hareket ettim…”

 

İlgili Makaleler