Jeunesse Luminesce ile Cildiniz Her Zaman Parlak ve Canlı

Cildinizin en iyi haline ulaşmasına destek olan Jeunesse, “Luminesce Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakım Serisi”nde yer alan 7 farklı ürünle ciltteki kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olurken cilt dokusunu ve elastikiyetini geliştirmeye katkıda bulunuyor. Cilt bakımı ve gıda takviyesi ürünleri ile dikkat çeken Jeunesse, cilt bakım serisi Luminesce ile her yaşta genç görünmek ve hissetmek isteyenlere cildi nemlendirmenin ve temizlemenin ötesinde alternatifler sunuyor.

Cildinizin gençlik ışıltısı ve parlaklık kazanmasına yardımcı olmak için üretilen Luminesce Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakım Serisi’nde yer alan 7 farklı ürün ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünün azalmasını desteklerken, günlük bakım rutininizin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Dermatologlar tarafından geliştirilen bu cilt bakım serisi ürünlerinin nemlendirici formülleri, cildin daha pürüzsüz ve yumuşak bir görünüme sahip olmasına yardımcı oluyor.

 

Luminesce Yüz Temizleyici

Pürüzsüz ve sağlıklı görünen bir cildin ilk adımlarından biri de cilt temizliği… Alfa ve beta hidroksi asitlerinden oluşan özel karışımı ile makyaj kalıntılarını, ciltteki toz ve kiri nazikçe arındırmaya yardımcı olan Luminesce Yüz Temizleyici, cilde tazelik veriyor, pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor.

Luminesce Serum

Sorununuz çizgiler, kırışıklıklar, yaşlılık lekeleri ve cilt sertliği ise seride yer alan Luminesce Serum tam size göre. Yaşlılık lekelerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olan ürün, cilt dokusunu ve elastikiyetini geliştirmeye katkıda bulunurken cildin sertliğini azaltarak sıkılaşmaya da yardımcı oluyor

.Luminesce Cilt Aydınlatıcı

Siyah lekeler, cilt yüzeyindeki ölü deri hücreleri ve düzgün olmayan cilt tonu yaşlı bir görünümün önemli sebeplerinden…

Limon, salatalık ve kavun özlerinin kullanıldığı, Çin tıbbının en değerli mantarlarından Tremella Fuciformis ile güçlendirilen bu ürün siyah lekelerin azalmasına yardımcı olurken, cildin ölü hücrelerden doğal yöntem ile kurtulmasını destekliyor ve parlak bir cilt tonu sağlıyor.

Luminesce Gündüz Nemlendirici Kompleks

Günün yoğun temposuna hazırlanmak için gündüz nemlendirici kompleks, bakım rutininin olmazsa olmazlarından… Elma, karpuz ve mercimek özleri, kırmızı yosun özü, A vitamini kompleksi ve C vitamini içeren Luminesce Gündüz Nemlendirici Kompleks, nemini kaybetmiş kuru ciltleri besliyor ve koruyor. İçeriğindeki SPF 30 ile cildi güneşin zararlı etkilerinden de koruyor.


Luminesce Gece Kremi

Siz uyurken cildinizin yenilenmesine yardımcı olan Luminesce Gece Kremi, APT 200 karışımı, anti-glikasyon karışımı, nemlendirici ve antioksidan karışımı sayesinde, dörtlü etki ile cildinizi derinlemesine besliyor dinlenmiş ve tazelenmiş bir ciltle güne başlamanızı sağlıyor.

Luminesce Ultimate Toparlayıcı Maske

Peeling işlevi görerek ölü deri hücreleri, çevresel kirlilik ve siyah nokta ile mücadele eden Luminesce Ultimate Toparlayıcı Maske, cildi arındırırken sıkılaştırıcı özelliği ile etkisini artırıyor. Vitamin karışımı ve salatalık özü ile cildin yumuşayıp nemlenmesini sağlıyor.

Luminesce Temel Vücut Yenileme Losyonu

Meyve ve tahıl özleriyle zenginleşen formülüyle nemini kaybetmiş kuru ciltlere, uzun süreli nemlendirme sağlayan Luminesce Temel Vücut Yenileme Losyonu, özel vitamin ve antioksidan karışımı ile cildinizi yeniliyor. Dulavrat bitkisi kökü özü, passiflora, kara mürver meyve özü ve salatalık meyve özü içeren ürün, yumuşak ve esnek bir cilde kavuşmanıza yardımcı oluyor.

 

İlgili Makaleler