Jimmy Fallon ve Nancy Juvonen İlişkisinin Mimarı: Drew Barrymore

2007 yılında evlenen Nancy Juvonen ve Jimmy Fallon, yıllardır göz kamaştıran kırmızı halı görünümleri ve The Tonight Show sohbetleriyle bizi gerçek aşkın varlığına inandırıyor desek, abartmış olmayız. 
Merak etmeden duramıyoruz, böylesine mükemmel bir ilişki nasıl olabilir? Sorunun cevabını öğrenmeye hazır mısınız? Görünen o ki hepimizin hayatında bir tane Drew Barrymore’a ihtiyacı var! 

Nancy ve Jimmy 2005 yılında birlikte çalıştıkları Fever Picth’de tanıştı. Filmde iki aşığa hayat veren Drew Barrymore ve Jimmy Fallon olsa da gerçek hayatta Jimmy, filmin yapımcılığını üstlenen Nancy ile yakınlaşmaya başladı. Mayıs 2007 tarihinde resmi olarak ilişkilerine başlayan ikilinin Drew Barrymore’un Nancy için verdiği sürpriz doğum günü partisinde samimi oldukları biliniyor. Bunda üç ay sonra ise Jimmy diz çökerek malum soruyu sormuş. 
Aralık 2007’de evlenen çiftin şu an altı ve beş yaşlarında iki kızı var. 

Eğer içinizde Drew Barrymore’un telefon numarasını bilen varsa lütfen bize bildirsin! O zamana kadar Jimmy ve Nancy’nin eğlenceli ve romantik fotoğraflarıyla ilgileniyoruz. 

İlgili Makaleler