John Frieda Brazilian Sleek Serisi ile Saçınız Tarzını Uzun Süre Koruyor

Saçların özel ihtiyaçlarına göre çözümler sunan John Frieda, yeni Brazilian Sleek serisi ile saçtaki kabarma ve elektriklenme sorununu ortadan kaldırıyor, düz ve parlak saç görünümünün kapısını aralıyor.

Her bir saç tipi için benzersiz ürünler yaratan John Frieda, şampuan ve saç bakım kreminden oluşan yeni Brazilian Sleek serisi ile elektriklenen ve kalın saçların ihtiyaç duyduğu düzleştirmeyi sağlıyor. Keratin damlalar ile uzun süre etkili seri, ilk kullanımdan itibaren 72 saate kadar süren güçlü nem koruma desteği ile elektriklenmenin saçınızın tarzını bozmasını önlemeye yardım ediyor.
 

Frizz Ease Brazilian Sleek Düzleştirici Şampuan

Frizz Ease Brazilian Sleek Düzleştirici Şampuan, içerdiği keratin damlaları ve elektriklenmeye karşı dirençli kompleksi ile her kullanımda kademeli olarak saçın kabarmaya karşı direnç göstermesine yardımcı oluyor. Elektriklenen ve kalın saçlar için düzleştirici şampuan, saçı nazikçe temizliyor, böylelikle daha düz ve parlak saça ulaşmanızı sağlıyor. Boyalı saçlar için kullanıma uygun Frizz Ease Brazilian Sleek Düzleştirici Şampuan’ı ıslak saçınıza masaj yaparak uygulayabilir, iyice duruladıktan sonra daha etkili bir sonuç elde etmek için Frizz Ease Brazilian Sleek Düzleştirici Saç Bakım Kremi’ni kullanabilirsiniz.

Frizz Ease Brazilian Sleek Düzleştirici Saç Bakım Kremi

Frizz Ease Brazilian Sleek Düzleştirici Saç Bakım Kremi, içerdiği keratin damlaları ve elektriklenme karşı dirençli kompleksi ile saçı besliyor ve neme hapsediyor. Aynı zamanda kademeli olarak saçın kabarmaya karşı direnç göstermesine yardımcı olarak saçın kolayca şekil almasını sağlayan ürün, daha düz ve parlak saça ulaşmanın yolunu sunuyor. Elektriklenen ve kalın saçlar için düzleştirici saç bakım kremini, Frizz Ease Brazilian Sleek Düzleştirici Şampuan ile yıkadıktan sonra ıslak saça uygulayabilir, ardından iyice durulayabilirsiniz. Boyalı saçlar için uygun olan Frizz Ease Brazilian Sleek Düzleştirici Saç Bakım Kremi’ni, dolaşmayı engellemek için duşta geniş dişli bir tarakla kullanabilirsiniz.

 

İlgili Makaleler