Justin Bieber Laym Hastalığına Yakalandığını Açıkladı

Justin Bieber, Çarşamba günü kişisel Instagram hesabından paylaştığı bir gönderiyle dış görünüşünü hakkında yapılan yersiz söylentileri geri püskürttü. Yıldız, illegal madde kullanımından değil Laym hastalığına yakalandığından dolayı kötü göründüğünü ve tedavi altında olduğunu söyledi.
Genellikle kenelerden bulaşan ve ciddi enfeksiyon yaratan hastalık Bieber’ın cildiniz, beyin fonksiyonlarını kısacası genel sağlığını oldukça etkiliyor.
Justin Bieber paylaşımında YouTube üzerinden 27 Ocak tarihinde yayınlanacak olan 10 bölümlük Justin Bieber: Seasons belgeselinde bu konuyu ayrıntılı olarak işlediğinden de bahsetti.
Aynı rahatsızlığı daha önce Avril Lavinge, Alec Baldwin, Yolanda ve Bella Hadid de geçirmişti.

Bieber’ın eşi Hailey Baldwin de yıldızın hastalığı hakkında yapılan yorumlara kişisel Twitter hesabı üzerinden yorum yaptı: “Laym hastalığının ciddiyetini hafife alanlara bu konuda kapsamlı bir araştırma yapmalarını, aynı süreçten geçen insanların hikayelerini dinlemeyi öneriyorum. Bu sizin üstüne şakalar yapabileceğiniz bir konu değil, gidin biraz kendinizi eğitin,” diyen yıldız ayrıca desteklerini esirgemeyen Avril Lavinge ve Yolanda, Bella, Gigi Hadid’e teşekkür etti.

İlgili Makaleler