Kadın Modasında Bahar Trendi: Çevre Dostu ve Konforlu Emerald Bay Sneakers

Isınan havalarla spor ayakkabı sezonunu aralarken Timberland, çevre dostu ve sürdürülebilirlik vizyonunu moda ve konforu geri dönüştürülmüş materyallerle buluşturan yeni kadın sneaker modelini tanıtıyor.
Timberland, dünya çapında yürütülen sürdürülebilirlik ve çevre girişimlerini yansıtan koleksiyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Ugly sneaker trendinin modern ve geri dönüştürülmüş materyallerle tasarlanan sneaker modeli Emerald Bay, ilkbahar ve yaz sezonunda dolaplarda yerini almaya hazırlanıyor.
 

Kadın modasında yeni sezonu için sürdürülebilir ve çevre dostu bir temsilci: Emerald Bay sneakers
Plastik şişelerin dayanıklı ve esnek bir ipliğe dönüştürüldüğü patentli ReBOTL malzemesi kullanılarak üretilen, atletik tasarımı sezonun moda trendleriyle buluşturan Emerald Bay modeli %100 geri dönüştürülmüş malzemeler içeren bağcık ve kumaş astar, ekstra konfor için EVA orta taban ve estetik görünüm sunan çift renkli kauçuk dış tabana sahip.
Aktif yaşayan ve gün boyu konfor arayan şehirli kadınlar için tasarlanan Emerald Bay modeli zamansız siyah, gri ve beyaz renklerin yanı sıra açık pembe, bordo ve haki renk seçeneklerine de sahip.

İlgili Makaleler