Kadınlar Erkeklerin En Çok Neresine Bakar?

Şüphesiz ki kadınlar da en az erkekler kadar karşı cinsin vücudunu incelemeyi seviyor. Kadınlar, erkeklerle buluşmaları ya da karşılaşmalarında bazı bölgelere özellikle dikkat ediyorlar. İşte o bölgeler;
 
Yüz Bölgesi

Kadınların erkeklerde ilk baktığı yer tabi ki yüzü. Erkeğin yüzündeki saç, sakal uyumu kadınların dikkatini çekiyor. Kafa ve yüz şekline uygun olarak kesilen saç ve sakallar kadınlar için oldukça önemli.

Gözler

Gözler kalbin aynasıdır. Kadınların erkeklerde en çok etkilendikleri yerlerden biri de erkeklerin bakışları. Gerçekten kadınların çoğu, erkeklerin niyetini gözünden anlayabilirler.
 
Dişler

Temizlik kadınlar için olmazsa olmaz özelliklerden biri. Bu nedenler kadınlar erkeklerin dişlerine fazlaca dikkat ederler. Dişlerini fırçalıyor mu, dişleri temiz mi?… bu sorular kadınların gerçekten önem verdiği sorular.
 
Eller

Temizlik konusunda çok hassas olan kadınların dikkat ettiği bir başka temizlik göstergesi de eller. Elleri güzel mi, tırnakları bakımlı mı? Diye ellere çok dikkat ederler.
 
Kalçalar

Kadınların ilgisini çeken başka bir bölge de kalçalar. Kalçaları sıkı mı ve şekilli mi? Diye merak eden kadınlar, sık sık erkeklerin kalçalarına göz atarlar.
 
Omuzlar

Erkekler kadınlarda ince bele ne kadar dikkat ediyorlarsa, kadınlar da erkeklerde geniş omuzlara dikkat ederler. Geniş omuzlu erkekler kadınların ilgisini daha çok çeker.
  
Göğüs Bölgesi

Hafif de olsa kaslı göğüsler, yağlı göğüslerden birkaç adım ilerdedir. Kadınlar, erkeklerin göğüslerini incelemeye bayılır ve bu göğüs sert ve şekilliyse bu durum kadınların hoşuna gidecektir.
 
Ayakkabılar

Bakımlı ve temiz ayakkabılar, kadınlara göre çoğu şeyin göstergesidir. Ayakkabı seçiminde dikkatli olan ve temiz kullanan erkekler kadınlara daha çekici gelmekte.
 
Kıyafetler

Erkeklerin kıyafet seçimleri de onları kadınların gözünde ideal erkek olup olmama konusunda öne atacak ya da geriye düşürecektir. Giyim konusunda tarzı olan erkekler, kadınlara daha seksi gelmekte.
 
Boy

Kadınlar, kendileri kısa olsalar bile erkeklerin boy uzunluğuna bakarlar. Boyu uzun erkek daha şanslı olsa da her şey uzun boy demek değildir.

İlgili Makaleler