Kahvenizi Nerede İçmek İsterdiniz?

Son bir senedir pandemi etkisiyle hepimiz vaktimizin çoğunu evde geçirmeye özen gösteriyoruz. Seyahatlerimize ara verdik, dürüst olmak gerekirse bu hepimizin moralini biraz bozuyor, değil mi? Evdeyken her ne kadar daha önce denemediğimiz aktiviteleri denemeye çalışsak da hepimizin, her gün rutininde yer alan bir şey var ki ondan asla vazgeçemiyoruz: Elbette, kahve içmekten bahsediyoruz.
 
Kokusuyla sizi rahatlatan, aromasıyla gününüzü güzelleştiren eşsiz bir kahve deneyiminin enerjinizi anında yükselttiğini biliyoruz.
 
Peki, bu eşsiz kahve keyfini dünyanın farklı yerlerinde deneyimleyebilseniz gerçekten harika olmaz mıydı?  

İşte tam da bu noktada radarımıza dünyanın farklı yerlerinden ilham alan yeni serisiyle Nespresso giriyor. Marka, ‘World Explorations’ serisiyle kahvenin tadını eşsiz bir keyifle çıkarmanıza olanak sağlıyor.
 
Cape Town, Tokyo, Stockholm, Viyana, Şanghay ve Buenos Aires gibi ünlü şehirlerden ilham alan Nespresso, Lungo serisini dünyayı baştan keşfetmenize olanak sağlamak için baştan yaratıyor.
 
Asya’dan Güney Amerika’ya, Afrika’dan Avrupa’ya Uzanan Bir Kahve Deneyimi için
Asya’dan  Güney Amerika’ya, Afrika’dan Avrupa’ya  karakteristik kahve içme kültürlerini, evinizin konforunda deneyimlemek için yoğun Cape Town Envivo Lungo ve Stockholm Fortissio Lungo’ya bir şans verebilirsiniz. Daha dengeli bir aroma arayışındaysanız, size önerilerimiz Vienne Linizio Lungo ve Tokyo Vivalto Lungo.
 

Kenya, Çin ve Endonezya Arabika tanelerini birleştiren belirgin hafif kavrulmuş karışımı ile Shangai Lungo, Asya kahve kültürünü kusursuz bir şekilde yakalıyor. Aromasında dut notaları içeren ve hafif asiditesi olan bu kahveyi, Lungo olarak hazırlandığınızda (110ml) kendinizi yerel halktan biri gibi hissedeceksiniz.

Kahveseverler, ‘World Explorations’ serisine yeni eklenen Buenos Aires Lungo‘yu bol süt ve şeker ilave ederek yine Lungo olarak hazırlayıp tükettiğindeyse adeta gerçek bir Buenos Airesli gibi şehrin tatlı – sütlü lezzete sahip, yumuşak ve uzun uzun içilen kahve geleneğine saygı duruşunda bulunuyor. 

Kahveseverlerin ilgisi çekecek bir detay: Buenos Aires Lungo, tahıl ve tatlı mısır dokunuşlarını damakta hissettirmek için hafifçe kavrulmuş Kolombiya Arabika tanelerini, Uganda Robusta’sı ile harmanlıyor.

Bugün Kahvenizi Cape Town’da İçmek İsterseniz
Yenilenen seride bizi karşılayan Cape Town Envivo Lungo, Güney Afrika’nın zaman içinde yerel lezzetlerini şekillendiren Asya kahvelerine olan tercihini yansıtıyor. Sanki Cape Townlu gibi hissetmek için tam gövdeli Lungo’nun keskin ve acı dokunuşlu tadını bir damla sütle hafifletmeyi deneyin, ortaya çıkan aromaya karşı koyamayacaksınız.
 

İsveç’in Aromatik Profili Elinizdeki Kapsülde
Stockholm Fortissio Lungo
, İsveç kahvesinin aromatik profiliyle yeniden yaratıldı. Size önerimiz yoğun ve tatlı aromasından maksimum keyif alabilmeniz için bu kahveyi tarçınlı çörek ile birlikte denemeniz. Bu müthiş ikili, kahve tutkunlarına İsveç’in yerel halkının kahve içim kültürünü deneyimleme fırsatı sunuyor.
 

Japon Geleneğini Damağınızda Hissedin
Dengeli ve zarif aromalı kahveleri sevenler için Japon geleneğinden esinlenen Tokyo Vivalto Lungo, rafine aroması ile Japon tat profilini kusursuz bir noktada yakalıyor. Japon kahve içim deneyimini bire bir evinize uyarlamak için bu kahveyi Lungo olarak hazırlamanızı öneriyoruz.
 

Büyüleyici Viyana ile Randevu
Viyana’nın kahve evleri geleneğinden ilham alan Vienna Linizio Lungo, malt ve aromatik notalarıyla dikkat çekiyor. Gerçek bir Viyana sakini gibi hissetmek için önerimiz kahvenizi Lungo olarak hazırlayıp üstüne sıcak su ekleyerek yumuşatmanız. Bu dengeli lezzetin tadını bir dilim kek eşliğinde çıkarmayı unutmayın.
 
Damak tadını geliştiren ve kahve bilgilerini zenginleştiren ‘World Explorations’ serisi, aromalarında saklı tatminkar notaları ile her fincanda yeni bir lezzet yolculuğu yaşatıyor.
 
Nespresso ‘World Explorations’ serisi Nespresso Nişantaşı, Bağdat Caddesi, Zorlu Center, Akasya, Kanyon, İstinyePark ve Vadistanbul Boutique’lerde, tr.buynespresso.com ve 444 20 21 Nespresso Müşteri İletişim Merkezi üzerinden satışta.
 

İlgili Makaleler