Kai Beach Derya Uluğ Sahnesi İle Kapılarını Açıyor

RMA Holding çatısı altında bulunan, Ege’nin turkuaz sularının kıyısında bohem lüks konseptiyle yeni sezona başlayan Kai Beach , 18 Haziran’da Derya Uluğ performansı ile kapılarını açıyor.

Sezon boyunca ünlü şarkıcıların sahne alacağı ve DJ performanslarının gerçekleşeceği Kai Beach bu yaz keyifli buluşmaları unutulmaz anlara dönüştürecek.

Mandarin Orientel’den sonra yeni yeri Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda misafirlerine gün boyu keyifli dakikalar yaşatacak Kai Beach, taş fırında pişirilen pizzalar ve deniz mahsullü lezzetler gibi spesiyallere yer veren menüsünün yanı sıra Sushi Bar konseptini de barındırıyor. Atıştırmalık menüsüyle eğlenceyi lezzetli hale getirirken fine-dine beach restaurantıyla konuklarına onlarca farklı çeşit içinden dilediklerini seçme olanağı tanıyor.
 

Bu sezonun vazgeçilmezlerinden biri olmaya hazırlanan, Bodrum’da flame cuisine konseptinde yer alan tek restaurant olan Bennu Restaurant da Kai Beach içerisinde yer alıyor. Rafine tatları, özel müzik performansları ile denizin üzerinde sıra dışı bir deneyime imza atan Bennu Bodrum, lezzetini ateş odaklı mutfak anlayışından alıyor ve paylaşım odaklı tabaklarıyla yemek & duyguların birlikteliğini vurguluyor.
 

İlgili Makaleler