Kaia Gerber’ın Sonbahara Uygun Saç Dönüşümü

Havalar soğumaya başladıkça alnımızı sıcak tutmak istememiz çok normal, bize soracak olursanız Kaia Gerber’da böyle düşünüyor! Oyuncu ve model kimliğiyle dikkat çeken 20 yaşındaki yıldız geçtiğimiz gün gerçekleşen InStyle Awards’ta kaküllü görünümüyle dikkatimizi çekmeyi başardı.

Bir nevi kolay diyebileceğimiz saç stili son zamanlarda ünlüler arasında oldukça trend! Taylor Swift, Dakota Johnson, Zendaya, Miley Cyrus gibi isimlerin favorisi haline gelen kakül görünümler, 2022’ye farklı girmek istiyorsanız yeni hamleniz olabilir!

‘Kakülden sıkılırsam ne yapacağım?’ diye soracak olursanız ise; kaküller kaşlarınızın yanlarından aşağı inerken, yana doğru fırça tarak ile tek gözünü kapatan farklı bir görünüm elde edebilir veya tam ortadan ayırarak stilinize farklı bir hava katabilirsiniz.

Eğer saçlarınız Kaia gibi ince tenliyse saçınızın her yerinden kestireceğiniz kat kesim kakül görünümün kurtarıcısı olabilir. Saçınızın yapısına bağlı olarak dağınık veya düz bırakacağınız saçlarınız, 2022 yılında kombinlerinizin kurtarıcısı olmaya hazır!

İlgili Makaleler