Karaca x Çırağan Sarayı İş Birliği ile Çay Saatlerine Zarafet Katın

Karaca, Türkiye’nin önemli değerlerini özel koleksiyonlarına taşımaya devam ederek, modern tasarımını 19. yüzyıldan bu yana İstanbul siluetine asil ve görkemli bir ruh katan Çırağan Sarayı ile birleştiriyor. Şehrin en önemli ve en büyüleyici değerleri arasında bulunan sarayın izleri, Karaca imzasıyla buluşarak mutfaklarda ve sofralarda iştah kabartan anlar yaşatıyor.

Karaca Çırağan Koleksiyonu ilhamını, Çırağan Palace Shop’un logosunda yer alan, Osmanlı sanatında iz bırakmış figürlerden tavus kuşu ve kuşun kanatlarındaki lale motifinden alıyor. Bu heyecanlandıran iş birliği ile gerçek incilerden üretilen koleksiyon, Çırağan Sarayı’nın görkemini evinizdeki sofralara taşıyor.

Karaca ve Çırağan Sarayı’nın uzun bir zamandır üzerinde titizlikle çalıştığı bu özel koleksiyonda 2 kişilik Türk kahvesi fincanı ve çay fincanı, 6 kişilik pasta tabağı ve 6 kişilik çay seti yer alıyor. Böylece tavus kuşu ihtişamı ve göz kamaştıran inci zarafeti sevdiklerinizle geçirdiğiniz keyifli çay saatlerini daha da unutulmaz kılıyor. Ayrıca, Çırağan Sarayı’nın kusursuz 5 çayları da restorana gelen konuklara özel bu lüks koleksiyondaki parçalarla servis ediliyor. Dileyenler Çırağan Palace Shop’un etkileyici lezzetlerini online olarak evlerine sipariş ederek ambiyansı destekleyebiliyor.

 

Tavus kuşu ve lale desenleri her ne kadar nostaljik bir çağrışım uyandırsa da koleksiyon, inci zarafetiyle birleşen dokusu ve renkleriyle modern zamanın ruhunu da yakalıyor. Çay ve kahve keyifleri, yanında ikram edilen tatlı ve tuzlu lezzetler kahkahası bol sohbetlerle daha da anlamlanıyor. Karaca Çırağan Koleksiyonu hem kendiniz hem de misafirleriniz için hazırladığınız masalarda estetik cazibesiyle anılarınızı daha da güzelleştiriyor.

2018 yılında gerçekleştirdiği Venedik Yemek Festivali’nde İtalya’nın ünlü şeflerini ağırlayan Çırağan Palace Kempinski İstanbul, lezzet dokunuşunu bu defa kendi coğrafyasından ilham alarak Karaca iş birliği ile tasarıma döküyor.

Bu zarif iş birliğinden doğan koleksiyona ait parçaları Karaca mağazalarından ve Karaca web sitesinden, Çırağan Palace Shop web sitesinden veya bizzat otelde yapacağınız alışveriş ile edinebilirsiniz. Ayrıca koleksiyonun sürpriz parçaları Çırağan Palace Shop’un web sitesinde, otelde ve seçkin Karaca mağazalarında satışta olacak.

İlgili Makaleler