Karantina Günlerinde Yeni Yeteneklerinizi Bu Uygulamalarla Keşfedin

Brunch planları, deniz kenarında tembellik yapılarak geçirilen günler ve haftalık arkadaşlar buluşmaları bir süre de beklemede bu yüzde elimizde kısmen daha boş zamanlar var. Eğer siz de artık Netflix’ten sıkıldıysanız, Office ya da Sex and the City’nin tüm sezonlarını en az üç kere daha izlediyseniz artık bilgisayarda uzaklaşıp tüm varlığınızla yeni yeteneklerinizi keşfetmenizin vakti geldi demektir. 
İşte sizin için bir araya getirdiğimiz online dersler: 

Yeni Bir Dil 
Pasaportunuzu yeniden kullanabileceğiniz zamana kadar yepyeni bir dil öğrenmenizin kimseye bir sakıncası olmayacak. Online dil derslerinde ilk üçe: Duolingo, Babbel ve Language Learning with Netflix‘i koyuyoruz. 

Mutfakta Harikalar Yaratmak Mı? 
Ekmek yaptıysanız, değişik malzemelerle smoothie’ler denediyseniz ve artık gerçekten karantina günlerinden sonra upuzun sofralarda arkadaşlarınıza sunabileceğiniz bir şeyler yapmayı denemek istiyorsanız sizi buraya alalım. Michelin yıldızlı şef Massimo Bottura, vegan beslenmeyi temel alan Veecoco, Melbournelu Julia Busuttil Nishimura‘yı Instagram’dan takip edebilirsiniz. 

Hareket Etmeye Ara Vermeyin 
Mahallenizdeki yoga stüdyosu kapanmış olabilir ama bu matınızı bir kenara koymanız gerekiyor demek değil. Yoga with Adriene yıllardır Youtube üzerinden paylaştığı videolar sayesinde milyonlara yoga yapma alışkanlığı kazandırdı. Kendisi bir numaralı önerimiz. 
Eğer yoganın ritmini yavaş bulanlardansanız sizi Ryan Heffington‘ın Instagram hesabına yönlendiriyoruz. Kendisi profilinde her çarşamba Avustralya saatine göre 16.00’da en sevdiğiniz şarkılarla muhteşem koreografiler oluşturuyor. 

Yeni Yaratıcı Siz Olun 
Boyama ya da pıuzzle yapmaktan bahsetmiyoruz. Hayatınızı etkileyecek yeni yetenekler keşfetmenizi istiyoruz. Örneğin Masterclass‘a kaydolmayı bizce mutlaka denemelisiniz. Tanıdığınız herkesin size bir şeyler öğretmek için kamera karşısına geçtiği harika online ders platformu oldukça ilham verici. 
Code Academy‘den kodlama öğrenmeyi deneyebilirisiniz.  

İlgili Makaleler