Karşınızda Vans’in ComfyCush Era Modelinin En Yeni Hali

Z-Boys Tony Alva ve Stacy Peralta tarafından ilk olarak 1976 yılında Vans #95 olarak tanıtılan Era modeli, her detayıyla gerçek bir Vans klasiği. O zamandan beri, Vans Era tasarımı konforunun iyileştirilmesi de dâhil olmak üzere pek çok değişime uğradı.

2020’de Vans Era ailesine yeni bir katılımcı geliyor. İki kat daha fazla eğlence için yeni Super ComfyCush Era, iki katlı dış tabanı ile çok rahat bir platform ayakkabı alternatifi haline getirildi.

Yeni model Era, hem konfor hem de kavrayışı arttırmak için en yeni ve en rahat Vans teknolojisine sahip. Era’nın özellikleri arasında yeni tasarlanmış bir üst kısım ve kauçuk taban yer alıyor. Buna ek olarak, yenilenmiş üst kısım, sadeleştirilmiş tek parçalı bir iç kısmın, sabitlenen dil ile ayağın desteği artarken, nem emici astar malzemeleri ayaklarınızı sabahtan akşama kadar rahat tutuyor.

ComfyCush Era hikayesini anlatmak için bu sezon Vans, sanatçı Geoff McFetridge ile iş birliği yaptı. Yeni modelleri sanatçının “rahatlık” anlayışının ilham verdiği işleri içeriyor. “Konfor yaratıcılığın ödülüdür” diyen McFetridge. “Konfor sürecin kendisi değil, süreç aslında rahatsız edicidir. Konfor, zorlukları üstlenmenin ödülüdür. Sürekli her şey harika olsaydı, bundan şüphe duyardım, ne demek istediğimi anlıyor musunuz?” diye ekledi.

İlgili Makaleler