Kate Middleton’ın Yedi Favori Güzellik Ürünü

Kraliyet spor ışıklarında geçirdiği 10 yıl boyunca Cambridge Düşesi Kate Middleton, kendine özgü güzellik görünümleriyle hafızalara kazınan anlara imza attı. Yumuşak geçişli dumanlı göz makyajları, elmacık kemiklerinin hizasına uyguladığı hafif kontür uygulaması ve daima keskin görünen kaş makyajı Düşes’in imza makyaj görünümü halini aldı. 

Middleton hiçbir zaman hiçbir ürün için evet bu benim en sevdiğim ürün demese bile, bu konuda yakın kaynaklardan kulağımıza fısıltılar geliyor. İşte Düşes’in favorileri güzellik ürünlerinden bazıları! 

Clarins Natural Lip Perfector 

Dudakların doğal görünümünün altını çizen bu ürün, hafif yapısı ve besleyici içeriğiyle mükemmel bir dudak balsamı. 

Trilogy Kuşburnu Yağı 

Kate Middleton’ın favori ürünlerinden bir diğeri ise her hamileliğinde mutlaka kullandığını belirttiği kuşburnu yağı. Bu ürün tamamen organik ve içindeki antioksidanlar sayesine cildin nem seviyesini dengelerlen aynı zamanda ince çizgilerin görünümünü azaltıyor. 

Biotulin Supreme Skin Jel 

Eğer Michelle Obama’nın makyaj artisti Carl Ray doğruyu söylüyorsa, bu iki önemli isim bir araya geldiklerinde cidde meselelerin yanı sıra bakım rutinleri hakkında da birbirlerine tüyo veriyor. Kate Middleton’a göre botokstan bile daha iyi olan bu jel şimdilerde Michelle Obama’nın da yeni favorisi. 

Bobbi Brown Long-Wear Jel Eyeliner 

Üst kirpik çizgisinde yumuşak ve koyu renkli göz kalemi kullanmayı çok sevdiğini söyleyen Kate Middleton hayatının en önemli günlerinden biri olan düğün gününde Bobbi Brown ürünleri kullandığını ve bu jel eyeliner’ın en sevdiği ürünlerden biri olduğunu söylüyor. 

Jo Malone Orange Blossom

Düşes’in düğün gününde de kullandığı bu parfüm, Clementine, portakal çiçeği ve nilüfer notalarıyla pozitif ve yazlık bir his yaratıyor. 

Beuti Skincare Beauty Sleep Elixir

Beuti Skincare’in kurucusu Leila Aalam, daha önce hem Cambridge Düşesi hem de Sussex Düşesi’nin bu bitkisel yağ bazlı yüz bakım ürününü kullandığını söylemişti. Ürün, anti-enflamatuar yelpaze mercanı, kollajen üretimini desteklemeye yardımcı sandal ağacı, fıstığı çekirdeği yağı ve omega içeriyor. Adından da anlaşılacağı gibi: Şişede güzellik uykusu.

Essie – Allure Oje

Kate Middleton da tıpkı bizim gibi Essie ojelerinin gerçek bir hayranı. Özellikle Allure rengini çok sevdiği açıkça belli olan Düşes genellikle sade bir manikür tercih ediyor. 

 

İlgili Makaleler