Kemal Kara’nın Yeni Sergisi, “Bir Parçadan Diğerine” BANN ART & DESIGN’DA

Kemal Kara’nın merakla beklenen 5. kişisel sergisi “Bir Parçadan Diğerine”, 20 Ekim Çarşamba günü özel bir etkinlikle BANN ART & DESIGN’da sanat severlerle buluştu.

Sanatçı Kemal Kara ve Bann Art & Design’ın kurucusu Banu Çoruh’un ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte birbirinden değerli konuklar ağırlandı.

Anıların değişken dünyasında sürekli biçim değiştiren, geçirdiği değişim içinde her insanın taşıdığı kaygıların, umutların buluştuğu o yerden yaşantısına ve yaşantımıza bakan sanatçı Kemal Kara şöyle devam etmektedir: Bir parçadan diğerine adım atarken bir hayat tahayyülüne dair ritüeller, söylenen ve söylenmeyen sözler, kaçamak bakışlar, belli belirsiz dokunuşlar, strateji ve taktikler ile kuşanmış bu dünyada kurulu düzene ait “Yeni Olan Hiçbir Şey Yok”… Değişen dünyada ise “Yeni Olan Hiçbir Şey Yok” ile tüm bağlar koptu. Düşlerin yerini şok dalgaları ve simülasyonlar aldı.

Sergi, 20 Ekim – 20 Kasım 2021 tarihleri arasında BANN ART& DESIGN’da görülebilir.

Sergi; 20 Ekim – 20 Kasım 2021 tarihleri arasında BANN ART & DESIGN’da, online olarak www.bann.com.tr veya www.karakemal.com’dan gezilebilir…

 

 

İlgili Makaleler