Kendall Jenner Yaşadığı Panik Atak Krizleriyle Nasıl Başa Çıktığını Paylaştı

24 Kendall Jenner, Good Morning America programında yaşadığı panik atak krizlerinden ve anksiyeteye karşı aldığı yardımlardan bahsetti. Oldukça küçük yaşta nefes alamıyormuş gibi hissettiğini ve annesine, “Anne nefes alamıyorum, bir şeyler ters gidiyor,” dediğini hatırlayan yıldız fiziksel olarak tüm tetkiklerinin temiz çıktığını ama kimsenin ona anksiyete ile ilgili bir şey söylemediğini belirtti. 
Daha sonra bu durumun kendiliğinden kaybolduğunu söyleyen yıldız modellik kariyerine başlandığında tekrar aynı şeyleri hissettiğini itiraf etti. 

“Belki üç belki de dört sene önce tekrar yoğun panik atak krizleri geçirmeye başladım. Neyse ki bu sefer bilmem gerekenleri öğrenebildim.”

Tasarımcı Kenneth Cole tarafından yönetilen Mental Health Coalition ile güçlerini birleştiren Kendall Jenner, anksiyeteye karşı farkındalık yaratmak için Instagram üzerinden tüm kullanıcıları karantina sürecinde hissettiklerini ve tüm bunlarla nasıl başa çıktıklarını paylaşmaya davet ediyor. 

Model farkındalığı arttırmak için Instagram’da #howareyoureallychallenge hashtag’ini kullanarak Beverly Hills’deki evinden bir videosunu paylaştı. 24 yaşındaki Jenner, harekete katılması için Kim Kardashian’ı, saç artisti Jen Atkin’ı ve yakın arkadaşları Hailey, Justin Bieber’ı video çekmeye davet etti. 

İlgili Makaleler