Kendi Gibi Olmak İsteyenler için: Beymen Collection

Koleksiyondaki sofistike gri  Prince-de-Galles takımlar, basic tişörtler ile tamamlandığında modern şehirli bir stil sunarken, gümüş triko bluzlarla kombinlendiklerinde burjuva kodların altını çiziyor. Ekspresyonizm akımından esinlenen art-deco gül desen, yalın elbiselerde hayat buluyor. Renk paletinde önemli bir yere sahip olan fildişi tonu zarafeti vurgularken, vizon rengi, süet ve kotonlar ise safari etkisi yaşatıyor.
Beymen Collection kadını, yazın mutluluğunu balon kollu korseler, gösterişli turuncu fisto elbiseler ve büyük eteklerle kutluyor. Pembe, kırmızı, turuncu ve turkuaz renklerdeki  makro çiçek deseni, gösterişli modellere hayat veriyor.  Koleksiyondaki turuncu takım elbiseler, ofis hayatına renk katarken; çok renkli piliseli şifon tulumlar yaz akşamlarının zarafetini tamamlıyor.
Güneşli bir yaz günündeki serin esintiyi anımsatan turkuaz ve beyaz birlikteliği, beyaz keten Akdeniz takım elbiseler, gümüş pullu file kazaklar ve turkuaz saten etekler zarif ve sofistike duruşun temsilcisi oluyor.
Kat-kat etekler, fırfır detaylı bluzlar, tek omuz bağlamalı şık mayolar gibi couture siluetler ise  plaj stiline dramatik bir vurgu katıyor.

İlgili Makaleler