Kiehl’stan Yepyeni Bir Formül: Saf Retinol İçeren Kırışıklık Karşıtı Serum

Retinol; cilt yüzeyini yenilemeye yardımcı olan önemli bir cilt bakım bileşeni olarak biliniyor. Ancak güçlü olması sebebiyle retinol içeren ürünler, özellikle erken kullanımlarda; kuruluk, kızarıklık ve soyulma gibi çeşitli etkilere yol açabiliyor. Seramidler ve peptit içeren bu yeni serum; cilt bariyerini güçlendiriyor, kullanım sonrası cilt daha pürüzsüz, sıkılaşmış ve genç görünümlü bir hal alıyor.
 
Retinol içeren ve cilt görünümünü  yenileyici günlük serum; gözle görülür yaşlanma karşıtı faydalar sağlarken, kızarıklık, kuruluk ve soyulma gibi etkileri en aza indirmeye yardımcı oluyor. On iki haftalık kullanım sonunda deneyenlerin %85’i kırışıklık görünümünün azaldığını, %90’ı cildinin daha sıkı hissettiğini, %94’ü cilt dokusunun görünümünde gelişme olduğunu ve %90’ı, cildini rahat hissettiğini belirtti.

Kiehl’sın nazik ama hedefe yönelik formülü; gece veya gündüz olmak üzere, hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinde etkisini gösteriyor. Cilt yaşlanması belirtilerinin görülebileceği boyun, dekolte gibi bölgelerde de kullanılabiliyor. Optimum sonuç almak için, temizlenmiş cildinize 1 pompa serum uyguladıktan sonra bir nemlendirici ve geniş spektrumlu bir SPF içerikli koruyucu kullanabilirsiniz. Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate, Clearly Corrective Dark Spot Solution, Super Multi-Corrective Cream, Hydro-Plumping and Vital Skin Strengthening Serum gibi diğer Kiehl’s serumları ve nemlendiricilerinden önce veya sonra kullanmak için uygundur.
 

İlgili Makaleler