Kiko Milano 25. Yaşını Kutluyor

Güzellik dünyasına damgasını vuran KIKO MILANO, bu sene 25. yaşını kutluyor.  Kadınların kendilerini özgürce ifade etmelerini desteklemeye inanan marka, kurulduğu 1997 yılından beri anın en iyi güzellik trendlerini belirliyor ve onları herkes için erişilebilir kılıyor.

İtalyan DNA’sında yer alan kalite ve yaratıcılığı birleştirenK KIKO MILANO, profesyonel ve kişisel makyaj ihtiyacını karşılamak için sonsuz renk ve doku yelpazesiyle güzellik bağımlılarını fethediyor.  İtalya’nın 1 numaralı kozmetik markası Kiko Milano, makyaj ürünleri, aksesuar, cilt bakımı ve sınırlı sayıda üretilen koleksiyonlar dahil olmak 1.200’den fazla üründen oluşan gözalıcı çeşitliliği ile dikkat çekiyor. Markanın makyaj ürünlerinin tamamı Avrupa’da üretilirken, üretimin yüzde 75’i ise İtalya’da gerçekleşiyor.

 

En sevilen Kiko Milano Ürünleri / Koleksiyonları

 

HAPPY BIRTHDAY BELLEZZA! KOLEKSİYONU

Kiko Milano’nun, 25.yaşına özel hazırlanmış Happy Birthday Bellezza koleksiyonu, favorilerden ödül kazanan ürünlere, müşterilerin olmazsa olmazlarından anketlerin yıldızlarına kadar en iyi Kiko Milano ürünlerinden oluşuyor. Tüm bu ürünlerin ortak özelliği ise markanın İtalyan DNA’sını ve kaliteden taviz vermeyen yapısını yansıtan, tüm dünyada Kiko severlerin kalplerinde yer etmiş zamansız ürünler olmaları…

Kiko Milano 25. Yılını kutladığı bu özel koleksiyonda, sınırlı sayıda üretilmiş, gümüş rengi özel ambalajları ile de markanın göz alıcı stilini cesurca sergiliyor.
 


GREEN ME KOLEKSİYONU

Kiko Milano Green Me Koleksiyonu, yüzde 100’e varan oranda doğal içeriklerle formüle edilmiş, çevre dostu seçenekler sunan vegan bir koleksiyon. Doğadan ve İtalyan geleneğinden ilham alan koleksiyon sürdürülebilir, en doğal ve yüksek performanslı ürünleri tüketicisi ile buluşturmak için her sene yenileniyor. Cilt bakımı, makyaj ürünleri ve aksesuarlardan oluşan Green Me Koleksiyonu, doğanın gücünü Kiko severlerle buluşturuyor. İyi göründüğü kadar iyi de hissettiren bir güzellik etkisi yaratmak için Akdeniz bitkilerinin, yağlarının, meyvelerinin ve bitki örtüsünün güçlü sadeliğinden ilham alıyor.

Badem ve zeytinyağı gibi besleyici bileşenlerin yanı sıra papatya, gardenya ve manolyanın zamansız kokularıyla zenginleştirilen koleksiyon, performanstan ödün vermeden doğal görünümler sunuyor.Cilde olduğu gibi dünyaya da iyi bakan Green Me koleksiyonunda yer alan ürünlerin ambalajları çevresel etkiyi en aza indirmek için geri dönüştürülmüş ya da geri dönüştürülebilir malzemelerden üretiliyor.

 


LUXURIOUS MAXI BRUSH MASCARA

Tüm Kiko severlerin tartışmasız favori ürünü Luxurious Maxi Brush Mascara, her bir kirpiği, en küçük tüyleri bile kökten uca şekillendiren aplikatörü, bitkisel kolajen ve hyalüronik asit içeren benzersiz formülü ile saniyeler içince kirpikleri kusursuz bir görünüme kavuşturuyor. 12 saate kadar kalıcı yapısı ile hacimli ve kusursuz kirpiklerin vazgeçilmezi.
 


VELVET PASSION MATTE LIPSTICK

Göründüğü kadar iyi de hissettiren Velvet Passion Matte Lipstick, özel formülü sayesinde dudakları kurutmadan, mükemmel bir bitiş sunuyor. Mükemmel renk salınımına sahip mat ruj, makyaj çantasındaki gizli silahınız.

 


SKIN TRAINER CC BLUR

Makyaj bazı mı? Renk eşitleyici mi? Ya da nemlendirici mi?  İşte Skin Trainer CC Blur bunların hepsi ve çok daha fazlası. Kiko’nun en çok aranan ürünü Skin Trainer CC Blur kusurları kapatıyor, cilde ışık ve parlaklık veriyor. En iyi şekilde görünmek ve hissetmek için üç neden, hepsi de bu üründe.

 

 

İlgili Makaleler