Kişisel Parfüm Deneyimi

HER GÜN AYNI PARFÜMÜ KULLANMAKTAN SIKILDIYSANIZ,  BVLGARI ALLEGRA KOLEKSİYONU SİZE HİTAP EDİYOR OLABİLİR. RUH HALİNİZE GÖRE DEĞİŞTİREBİLECEĞİNİZ KOKULAR YARATMA İMKANI SUNAN SERİYE DAHİL OLAN YENİ ÜYELERLE TANIŞIN.

Her kadın kendi özel kokusunu hak eder. Bvlgari Allegra, ilk kez 2021 yılında karşımıza çıktı ve onu çok sevdik! Kişiselleştirilebilir bir deneyim sunduğu için hemen radarımıza giren koleksiyona bu yıl yeni üç koku eklendi. Spettacolore ve Baciami ana parfümlere eklenirken Myrrh esans grubuna dahil olan son üye oldu.

KARIŞTIR VE EŞLEŞTİR

lk etapta beş ana parfüme sahip koleksiyonda beş tane de esans bulunuyordu. Spettacolore ve Baciami ile ana parfüm grubu yediye çıkarken Myrrh ile esans grubu da altıya yükselmiş oldu. Dilediğiniz parfümü dilediğiniz esans ile birleştirerek kendi kokunuzu yaratabildiğiniz bu koleksiyonda doğru ya da yanlış yok. Hayal gücünüzü kullanarak istediğiniz yoğunlukta kokular oluşturmanız mümkün.


 

YENI DOKUNUŞLAR

Spettacolore, Festa della Luca yani Işık Festivali olarak geçen kutlamalardaki çoşku ve ışıltıdan ilhamını alıyor. Çiçeksi dokunuşa sahip parfümde zambak notaları öne çıkıyor. Baciami ise İtalyan aşk hikayelerine göz kırpan bir yoruma sahip. Türkçe anlamı “Öp beni!” olan parfüm gardenya ve vanilya ile harmanlanarak yaratıldı, bitişinde ise amber notaları dikkat çekiyor. Myrrh esansı, gizemli içeriğiyle merak uyandırıyor. Amberin, baharatların ve hafif bir tatlımsılığın yer aldığı esans, koleksiyonda bulunan tüm kokular gibi Parfümör Jacques Cavalier imzası taşıyor.

 

 

İlgili Makaleler