Kişiye Özel Ayrıcalıklı Alışveriş Deneyimi: Beymen Privé

50 yılı aşkın tarihi boyunca vizyoner duruşu ve yaratıcı projeleriyle moda dünyasına yön veren Beymen, ayrıcalıklı alışveriş deneyimlerine bir yenisini daha ekledi: Beymen Privé
Kişiye özel yaklaşımı odağına alan çağdaş lüks anlayışıyla hayata geçirilen Beymen Privé, zamanın ve mekanın ötesinde yepyeni bir alışveriş deneyimi sunuyor. 

Beymen Privé kapsamındaki VIP Odalarda Randevulu Alışveriş, çağdaş sanat eserleri ve tasarım mobilyalarla yenilenen VIP odaların konforunda, kişiye özel stil danışmanlığı sunan ayrıcalıklı servislerden ilki. Beymen kişisel stil danışmanlarının alışverişiniz boyunca size eşlik ettiği bu servis ile tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza uygun ürünleri keşfedebilir, kombinasyonlar yapabilir; koleksiyonlara yön veren trendler hakkında bilgi alırken, sezonunda öne çıkan ürünlerini yakından inceleyebilirsiniz. 

Alanında uzman Beymen Privé kişisel stil danışmanları, günlük giyimden ofis giyimine ve özel etkinliklere, günün her saati ve her türlü okazyon için sizi desteklemeye hazır. Modanın her sezon tazelenen yüzü ve stilin zamansız değerleri arasında köprü kurmakta yetenekli Beymen Privé ekibiyle dilerseniz gardırobunuzda köklü değişiklikler ya da ılımlı geçişler yapabilir, nokta atışı seçimlerle stilinize yeni boyutlar katabilirsiniz.

Çok yönlü servisleriyle deneyim unsurunu merkezine alan Beymen Privé çatısı altında yer alan diğer yenilikler ise şöyle: 

  • GARDIROP SERVİSİ: Gardırobunuza detaylı olarak eğilmek, var olan parçaları değerlendirirken günlük hayatınız ve özel etkinlikler için ihtiyacınız olan tasarımları belirlemek üzere Beymen Privé kişisel stil danışmanlarıyla evinizde buluşabilirsiniz. 
  • BEYMEN EVİMDE: Yeni sezon ürünlerini evinizde ya da ofisinizde, dilediğiniz yerde keşfederek mekanlar ötesi alışveriş deneyiminin keyfini yaşayabilirsiniz.
  • BEYMEN PRİVÉ VIP KİŞİSEL BAKIM: Kişiye özel tasarlanan Beymen Privé VIP Kişisel Bakım servisi ile beş duyuya hitap eden bakım deneyimini evinizin konforunda ve Beymen’lerde keşfedebilir, online servisimizle dilediğiniz mekanı spa’ya dönüştürebilirsiniz. 
  • BEYMEN PRİVÉ ÖZEL GÜN: VIP odaların modern atmosferinde deneyimleyebileceğiz Beymen Privé Özel Gün ise konseptin ayrıcalıklı bir diğer uzantısı. Bu servis ile düğün öncesi, doğum günü gibi özel günlerinizde Beymen’in kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimini sevdiklerinizle paylaşabilir, küçük gruplar halinde alışveriş partisi yapabilirsiniz.

İlgili Makaleler