Klorofil İçeren Ürünler Gerçekten İşe Yarıyor mu?

1. SIVI DESTEĞİ

Klorofil, vücuttaki toksinlerin atılmasına destek sağlarken bağışıklık sistemini de güçlendiriyor. Tiroid bezi ve pankreas enzimlerinin performansını yükseltip kansızlık sorununa çözüm sunuyor. Bu sayede kan basıncı düzenlenerek gerginliği azaltıyor. Takviye gıda, antikarsinojenik yapısıyla DNA hasarını da önlemeye yardımcı oluyor. Sabahları, 100 mg tüketilmesi tavsiye ediliyor.

Хлорофилл жидкий – NSP Turkey

Nature’s Sunshine sıvı klorofil takviye gıda | natr.com.tr.


2. YOĞUN DOKULU TEMİZLEME

Her kullanımda fındık tanesi kadar bir miktarı cildi temizlemeye yeten Dr. Brandt Clean Biotic Yogurt Cleanser With Chlorophyll, aynı zamanda prebiyotik desteği sağlıyor. Sabah ve akşam, iki defa uygulama yapılabiliyor. Yoğun dokusuyla makyaj kalıntısı bırakmadan temizleme imkanı sunan ürün durulandıktan sonra kadifemsi bir bitişe sahip.

Clean Biotic pH-balanced yogurt cleanser with chlorophyll - Dr. Brandt  Skincare | Sephora
 

Dr. Brandt Clean Biotic Yogurt Cleanser With Chlorophyll yüz temizleyicisi | sevil.com.tr

 


3. GÖZENEK KÜÇÜLTÜCÜ

Cildinizin yenilenmesine mi ihtiyacınız var? Üçlü alg formülüyle yoğun bir klorofil desteği sunan Estée Lauder Nutrious Micro Algue losyon, cilde enerji vererek yeniliyor. İçeriğiyle gözeneklerin küçülmesini ve daha pürüzsüz bir doku elde edilmesini sağlıyor. Antioksidan etkisiyle cildin nem tutma özelliğini artırıyor.

Estee Lauder Nutritious Micro-Algae Gözenek Sıkılaştırıcı Fiyatı

Estée Lauder Nutrious Micro Algue losyon | sephora.com.tr.
 


4. DETOKS MASKESİ 

Sebum fazlalığı nedeniyle yağlanma problemi yaşayan ciltlerin çok seveceğini düşündüğümüz bu kil maskesi klorofil açısından zengin mikrokapsüllere sahip. Geniş gözenekleri küçülten ürün cildin daha pürüzsüz ve aydınlık görünmesine yardımcı oluyor 
Buy perricone md chlorophyll detoks maskesi 2 oz Online in Turkey.  B08CWMCF7B

Perricone MD Chlorophyll Detox yüz maskesi | tr.carethy.net.

 


5. ARINDIRICI ÇÖZÜM

Yeşil matcha çayının sağladığı klorofil desteği ile cildi zarar vermeden nazikçe arındıran The Body Shop’un Japanasae Matcha maskesi cildi, şehir hayatının neden olduğu çevresel kirden de koruyor. Temiz cilde maske fırçasıyla eşit bir şekilde sürülüp 10 dakika bekletilmesi gereken ürün, vegan formülüyle de radarımızda.
The Body Shop Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask (75ml) |  Prosadhoni.com - Makeup & Cosmetics Shop in Bangladesh
 

The Body Shop Japanese Matcha maske | thebodyshop.com.tr


6. TEK KULLANIMLIK

Brokoli, karalahana, ıspanak gibi besinlerin içerisinde bulunan klorofili formülünde barındıran kağıt maske cildin A ve C vitamini ihtiyacını karşılıyor. Tüm cilt tiplerine uygulanabilen ürün, yorgun ve mat cilt görünümünü ortadan kaldırıyor.
Missha A-C Vitaminli Yaprak Maske (1ad) Phytochemical Supplement Sheet Mask  (Chlorophyll/AC Care) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
 

Missha A-C Vitamine Chlorophyll kağıt maske | trendyol.com.

Hazırlayan: Selin Çatay Erkmen

 

 


İlgili Makaleler