Kolajenli Ve Prebiyotikli Müsliler, En Sağlıklı Öğün Olmaya Aday!

KOLAJENLİ ve PREBİYOTİKLİ MÜSLİLER, EN SAĞLIKLI ÖĞÜN OLMAYA ADAY!
 
Dünyanın önde gelen “holistic wellbeing – bütünsel iyileşme” merkezlerinden biri kabul edilen TheLifeCo’nun özenli çalışmalar sonucu ürettiği kolajenli ve prebiyotikli  yulaf & kuruyemişli müsli ürünleri sağlıklı ve düşük kalorili olmasının yanı sıra günlük kolajen ve prebiyotik ihtiyacınıza odaklanıyor.
 
Kolajenli Yulaf & Kuruyemişli Müsli, içeriğindeki meyve ve diğer besin ögeleri ile potasyum, lif, E vitamini, C vitamini, B12 vitamininin yanı sıra, lezzetli ve doyurucu bir öğün tüketirken 1 porsiyonunda (40 gr) 3,4 gr. kolajen barındırıyor.
 
Trans yağ, palm yağı, katkı maddesi, koruyucu ve rafine şeker içermeyen müsliler lif ve protein açısından zengin. Prebiyotikli bileşen eklenmiş müsli ise benzersiz bir öğün alternatifi olmaya aday.
 
İçerisindeki kuruyemiş ile sağladığı protein, omega 3 yağ asidinin yanı sıra prebiyotik (diyet lifi) bakımından zenginleştirilmiş olduğu için, bir porsiyonda (40 gr) vücudunuza alacağınız lif miktarı 4 grama ulaşır.  
 
BOL LİFLİ BESLENEBİLMEK İÇİN
Bol lifli gıda tüketmek isteyenler, sağlıklı beslenmek isteyenler, yaşlanma belirtilerini hafifletip daha parlak, canlı bir cilde sahip olmak isteyen herkes, her yaşta tüketebilir. Dengeli gıda içeriği ve besleyici yönüyle günlük yaşamda pratik, içeriği temiz ve doyurucu bir öğündür.  
 
Öğünüyle daha fazla protein almak isteyenler müsliyi, badem sütü, soya sütü ya da yoğurt ile de karıştırabilir. Müsliyi hazırlayıp, bir gece boyunca buzdolabında bırakılabilir, sabah marine edilmiş halde serin bir kahvaltı etmek istediğinizde tüketebilirsiniz.
 
NEDEN KOLAJEN?
Kolajen, aslında tüm vücudumuz için olmazsa olmaz yapısal bir proteindir. Kolajen vücudun yapı iskelesinin hammaddesidir.
Temel görevi bağ dokusunu güçlendirmek ve vücut bütünlüğünü korumaktır.
Cildin güçlenmesini, elastik olmasını ve su tutma kapasitesini etkileyen önemli faktörlerin başında kolajen gelir. Yaşlandıkça kolajen üretimi azalır ve özellikle 20 yaşından sonra her yıl yaklaşık yüzde 1’i kaybedilmektedir.
 
NEDEN PREBİYOTİK?
Prebiyotikler bağırsak sağlığının ve bağışıklık sisteminin en önemli destekleyicilerinden olan yararlı bakteriler (probiyotikler) için ideal ortamı oluşturan sindirilmeyen liflerdir. Prebiyotikler ve probiyotikler sağlıklı bir sindirimin anahtarıdır.
 
 

İlgili Makaleler