Konsantre Ürünler Gerçekten İşe Yarıyor mu?

1. YATIŞTIRICI HİS

Hassas ciltlere özel geliştirilen Lancôme Advanced Génifi que Sensitive serum cilde kaybettiği ışıltıyı geri kazandırıyor. E vitamini ve ferulik asit içeriğiyle antioksidan etki gösteren ürün aynı zamanda cildi yatıştırıyor. Konsantre serumu homojen hale getirmek için kullanım öncesi çalkalamanızı öneriyoruz.

Advanced Génifique Sensitive Serum | Lancome TR

Lancôme Advanced Génifi que Sensitive konsantre serum; sephora.com.tr.
 


2. ARINDIRICI ETKİ

Soyucu etkisiyle cildi arındırarak gözenekleri sıkılaştıran Etat Pur Pure Active Acide Glyocolique 10% gece kullanımına uygun bir ürün. Nemlendirici öncesinde dört damla uygulanan konsantre, hafif karıncalanma hissine neden olabiliyor. Ürün kullanımı sırasında gündüzleri güneş koruyucu sürdüğünüzden emin olun.

Etat Pur Glycolic Acid %10 Işıltı Kaybı Karşıtı 15ml
Etat Pur Pure Active Acide Glyocolique 10% soyucu konsantre; shop.naosstars.com.
 


3. KIZARIKLIK KARŞITI

Günde iki defa temiz cilde uygulanan ürün hassas ciltleri yatıştırıyor. Kızarıklık oluşan bölgelerin üzerine hafif bir masaj yardımıyla sürülen Sothy’s Clarté & Confort; yaban mersini, limon, zambak içeriğiyle bitkilerde bulunan doğal kimyasal polifenol barındırıyor. Özellikle ince derili ciltlerin yaşadığı kılcal damarlı görünümü iyileştiriyor.


Sothy’s Clarté & Confort konsantre serum; nubia.com.tr.
 


4. GÖZ BAKIMI

Yaşlanma belirtilerinin ilk ortaya çıktığı bölge göz çevresi. Mimik kullanımına bağlı oluşan kaz ayağı görünümünü ortadan kaldırmayı hedefl eyen Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix sıkılık kaybı ve koyu halka problemine de savaş açıyor. Ürünü üç hafta boyunca sabah-akşam kullanmak gerekiyor.

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix 15 ml | Dilay  Kozmetik
Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix göz bakım konsantresi; esteelauder.com.tr.
 


5. GÜÇLENDİRİCİ SERUM

Saç köklerini ve derisini arındırarak sebum seviyesini dengelemeye yardımcı olan Aveda Pramasana saçı ağırlaştırmayan yapısıyla radarımızda. Saç derisi yüzeyini besleyerek güçlendiriyor ve bariyer oluşturup serbest radikallere karşı koruma sağlıyor. Bakım ürünü durulama gerektirmiyor.

Amazon.com: Aveda Pramasana Protective Scalp Concentrate for Unisex  Treatment, 2.5 Fl Oz : Beauty & Personal Care

Aveda Pramasana Protective Scalp konsantre saç bakımı; aveda.com.tr.
 


6. ENERJİ VERİCİ KOKU

Nabız noktalarına günde bir ya da iki kez uygulanan Kai Beauty Soul Mood konsantre yağ parfümü vetiver, gül ağacı, vanilya, ylang ylang, Neroli ve lavanta uçucu yağlarından oluşuyor. Notalarının yaydığı tatlımsı kokunun yanı
sıra enerji verici etkisi de bulunuyor.

Soul Mood Parfüm - KAIBEAUTY

KAIBEAUTY Soul Mood konsantre yağ parfümü; kaibeautynatural.com.

İlgili Makaleler